Kennismaking

Kennismakingsgesprek

Tijdens een kennismakingsgesprek krijgen jullie uitleg over de werkwijze van Astrid Blaauw Weddings & Events en inventariseren wij gezamenlijk de wensen en ideeën voor de huwelijksdag. Dit eerste gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos.

Kennis van de markt

Ieder bruidspaar is uniek en Astrid Blaauw Weddings & Events speelt daar op in door het afleveren van maatwerk. Wij werken dus niet met 1 stijl of sfeer, maar naar aanleiding van jullie wensen zetten we gezamenlijk een plaatje neer wat qua styling, uitstraling, etc. het beste bij jullie past.

Dit kan een dag worden met een vintage uitstraling, maar wie weet kiezen jullie juist voor een industriële look of heel romantisch met zachte kleuren. Een heel leuk proces om mee bezig te zijn.

Bij de organisatie van het huwelijk denken wij mee.

Er zijn veel punten waar jullie mee te maken krijgen, zoals o.a.:

  • waar willen jullie trouwen;
  • waar moet een fotograaf en/of videograaf aan voldoen;
  • hoe wordt het vervoer geregeld;
  • gaan jullie een kledingadvies op de uitnodiging vermelden;
  • geven jullie een groot feest of een intiem diner?

Dit en nog veel meer, zijn zaken waar Astrid Blaauw Weddings & Events veel ervaring mee heeft en waar wij jullie mee helpen en in adviseren. Wij assisteren bij de totale organisatie van jullie huwelijk. Vooral de adviesfunctie is heel belangrijk en wordt altijd zeer op prijs gesteld. Doordat wij al die jaren veel kennis van de markt hebben opgedaan, kunnen wij naar aanleiding van jullie wensen en ideeën veel tips en adviezen geven. Jullie nemen uiteraard zelf alle beslissingen. 

Wij zorgen voor een onvergetelijke huwelijksdag die tot in de puntjes is geregeld.

Een bruidegom zei eens tijdens een kennismakingsgesprek:

'Ik word ingehuurd om mijn expertise, dus waarom zou ik een weddingplanner niet inhuren om haar expertise'.

Dat vond ik zo mooi gezegd en waardeerde ik zeer; daar sloeg hij de spijker mee op zijn kop.

Aan de slag

Wanneer Astrid Blaauw Weddings & Events jullie vertrouwen krijgt om te assisteren bij de organisatie, gaan we aan de slag. We gaan samen op zoek naar een mooie locatie, een band of dj, uitnodigingen, trouwvervoer en nog veel meer. We gaan per onderdeel op zoek naar de leverancier die het beste bij jullie past. We gaan vooral kijken naar jullie wensen; niet alles hoeft volgens 'het boekje'. 

Tevens assisteren wij bij het boeken van de hotels voor gasten en het regelen van het vervoer voor hen. Dit kan zijn van de luchthaven naar het hotel en weer terug, maar ook van het hotel naar de trouwlocatie en weer terug. En steeds vaker wordt er een heel weekend vol activiteiten rondom het huwelijk georganiseerd en ook daar helpen wij jullie bij. De organisatie van deze activiteiten is bij ons in goede handen. We denken gezamenlijk na over een mooi programma en dat wordt vervolgens tot in detail uitgewerkt. 

Gedurende de voorbereidingen houden wij regelmatig contact, bespreken de vorderingen en beslissingen worden natuurlijk altijd in overleg genomen. Wij zorgen ervoor dat jullie niets vergeten.

Tijdens de huwelijksdag zorgen wij ervoor dat aan de hand van een gedetailleerd draaiboek alles perfect verloopt. Geen zorgen over de ontvangst van de gasten, of de bruidstaart op tijd klaar staat, of de band wel gereed staat op het moment dat de feestavond start. Alles wordt met aandacht voor detail tot in de puntjes geregeld!

Astrid Blaauw Weddings & Events neemt alle zorg tijdens de voorbereidingen en op de huwelijksdag uit handen, zodat jullie
kunnen genieten! 
Het wordt een dag om nooit te vergeten!

 

Contact

Willen jullie als bruidspaar meer informatie of een afspraak maken, dan kunnen jullie geheel vrijblijvend contact opnemen via e-mail of telefoon. Jullie kunnen ook onderstaand formulier invullen en versturen.

Privacy verklaring

Check hier de privacy verklaring.