Contactgegevens

Astrid Blaauw Weddings & Events
Astrid Blaauw-Thoonsen - Master Weddingplanner
KvK: 34296302
E-mail: info@astridblaauw.nl
Telefoon: 06 - 25 114 686

Nederlandse Trouwbranche Organisatie

Astrid Blaauw Weddings & Events is sinds 2010 lid van de stichting Nederlandse Trouwbranche Organisatie en in het bezit van het Keurmerk Trouwen. Bedrijven in het bezit van het Keurmerk Trouwen, zijn getoetst op hun betrouwbaarheid, professionaliteit en bovendien zijn ze innovatief. Zij hebben de Nederlandse TrouwBranche Organisatie achter zich staan, die hier jaarlijks op toeziet. Als bruidspaar weet je dat je met een overeenkomst met een leverancier met het keurmerk, een mooie huwelijksdag kunt verwachten.

  • Professioneel: een deskundig bedrijf waar vakmensen werken. Experts die alles doen om jullie huwelijksdag te laten slagen.
  • Betrouwbaar: een degelijk, geloofwaardig en solide bedrijf. Een bedrijf dat haar afspraken nakomt en doet wat zij belooft.
  • Innovatief: een bedrijf dat nieuwe producten of diensten op de markt brengt en bestaande producten of diensten vernieuwt.

Astrid Blaauw Weddings & Events heeft, na 5 jaar aaneengesloten aan de eisen van het keurmerk te voldoen, het Keurmerk Trouwen met een Ster mogen ontvangen.

Opleiding Weddingplanners Nederland

In 2008 heb ik de opleiding gevolgd bij de OWPN, Opleiding Weddingplanners Nederland, en sindsdien ben ik gecertificeerd en gediplomeerd weddingplanner. In 2010 en 2011 heb ik training gegeven bij de OWPN, waar ik mijn kennis en ervaring heb gedeeld met aankomende weddingplanners om hen het vak te leren.

The Perfect Wedding

ThePerfectWedding.nl is een trouwsite waar jullie terecht kunnen voor heel veel originele ideeën, praktische informatie, de laatste trends en vele leveranciers.
Astrid Blaauw Weddings & Events staat met een vermelding op deze trouwsite en tevens is de 'Renewal of the Vows' als Real Wedding terug te vinden op deze site.

Verschillende bruidsparen waar wij voor gewerkt hebben, lieten een referentie voor ons achter op de website van The Perfect Weddding.

Astrid Blaauw Weddings & Events

Benieuwd naar Astrid Blaauw Weddings & Events op social media, klik dan op 1 van onderstaande buttons.

       

Wij hebben geen vacatures en/of stageplaatsen binnen ons bedrijf.
Sollicitaties zullen dan ook niet in behandeling worden genomen.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunnen jullie geheel vrijblijvend contact opnemen via e-mail of telefoon.

Jullie kunnen ook onderstaand formulier invullen en versturen.