Contactgegevens

Astrid Blaauw Weddings & Events
Astrid Blaauw-Thoonsen - Master Weddingplanner
KvK: 34296302
E-mail: info@astridblaauw.nl
Telefoon: 06 - 25 114 686

Contact

Willen jullie als bruidspaar meer informatie of een afspraak maken, dan kunnen jullie geheel vrijblijvend contact opnemen via e-mail of telefoon. Jullie kunnen ook onderstaand formulier invullen en versturen.

Privacy verklaring

Check hier de privacy verklaring.

Opleiding Weddingplanners Nederland

In 2008 heb ik de opleiding gevolgd bij de OWPN, Opleiding Weddingplanners Nederland, en sindsdien ben ik gecertificeerd en gediplomeerd weddingplanner. In 2010 en 2011 heb ik training gegeven bij de OWPN, waar ik mijn kennis en ervaring heb gedeeld met aankomende weddingplanners om hen het vak te leren. In 2018 ga ik starten met het geven van de masterclass 'weddingplannen'; wat houdt het in om weddingplanner te zijn en hoe gaat het ondernemen in zijn werk. 

 

Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland

Astrid Blaauw is lid van de BWPN. Deze organisatie stelt zich ten doel de kennis op het gebied van weddingplannen te bevorderen. Er worden geregeld bijeenkomsten georganiseerd om de kennis van de leden te verbreden, maar ook om actief kennis en ervaringen uit te wisselen. Er is volop de gelegenheid om trainingen en masterclasses te volgen. Daarnaast staat de samenwerking tussen de weddingplanners hoog in het vaandel en helpt men elkaar daar waar nodig. 

  

 

The Perfect Wedding

ThePerfectWedding.nl is een trouwsite waar jullie terecht kunnen voor heel veel originele ideeën, praktische informatie, de laatste trends en vele leveranciers. Astrid Blaauw Weddings & Events staat met een vermelding op deze trouwsite en tevens is de 'Renewal of the Vows' als Real Wedding terug te vinden op deze site.

Verschillende bruidsparen waar wij voor gewerkt hebben, lieten een referentie voor ons achter op de website van The Perfect Weddding.

  

Vacatures/stages

Wij hebben geen vacatures en/of stageplaatsen binnen ons bedrijf.
Sollicitaties zullen dan ook niet in behandeling worden genomen.

Social media

Benieuwd naar Astrid Blaauw Weddings & Events op social media, klik dan op 1 van onderstaande buttons.