Partners

Bij de organisatie van een huwelijk is het erg belangrijk om te werken met professionals.
Bedrijven die weten waar zij mee bezig zijn en ervaring hebben in de trouwbranche. 

Op deze pagina's treffen jullie informatie aan van leveranciers waar Astrid Blaauw Weddings & Events mee heeft mogen werken. Zij worden van harte aanbevolen. 

Fotografie

Op zoek naar een professionele bruidsfotograaf? Neem dan een kijkje op deze pagina. Een overzicht van fotografen met hele diverse stijlen en volop ervaring in de trouwbranche.

Lees meer »

Locaties

Een overzicht van prachtige trouwlocaties die allen werken op topniveau. Astrid Blaauw Weddings & Events werkt veel samen met deze locaties en heeft het vertrouwen van hen gekregen om preferred supplier te mogen zijn.

Lees meer »

Weddingclip

Een weddingclip of videofilm is een geweldige herinnering aan jullie huwelijksdag. In dit overzicht treffen jullie diverse professionals aan die op een prachtige manier jullie dag op bewegend beeld vastleggen.

Lees meer »

Trouwambtenaar

De huwelijksceremonie is een belangrijk onderdeel van jullie huwelijksdag. Voor een persoonlijke en unieke ceremonie kunnen jullie terecht bij een zelfstandig trouwambtenaar.

Lees meer »

Professionele nanny

Zijn er kinderen aanwezig op jullie huwelijksdag en willen jullie dat het voor hen ook een feestje is? Denk dan eens na over het inhuren van een professionele nanny service.

Lees meer »

Sieraden en trouwringen

Trouwringen uit een collectie of een eigen ontwerp laten maken. Alles is mogelijk. Kijk hier voor specialisten op het gebied van trouwringen en overige sieraden.

Lees meer »

Bruidstaart

Zoeken jullie een bruidstaart gemaakt met oog voor detail en afgestemd op jullie wensen, neem dan eens een kijkje bij deze professionals met veel ervaring waarbij service voorop staat.

Lees meer »

Muziek

Live muziek bij de huwelijksceremonie, achtergrondmuziek bij de receptie en een band of dj tijdens de feestavond. Er is ontzettend veel mogelijk op het gebied van muziek op jullie huwelijksdag.

Lees meer »

Catering

Vindt het huwelijk plaats bij jullie in de tuin of op een andere locatie waar geen catering aanwezig is, dan kunnen jullie dit inhuren. Men verzorgt alles op locatie, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Lees meer »

Kleding voor bruid en bruidegom

De allermooiste bruidsjapon en een prachtig trouwkostuum. Heel belangrijke onderdelen van de dag. Neem rustig de tijd om de juiste keuze te maken en geniet van het passen.

Lees meer »

Trouwvervoer

Wordt het een sportauto, een klassieke auto, een koets of misschien wel een bakfiets. Er zijn vele manieren om naar de trouwlocatie te rijden.

Lees meer »

Uitnodiging

Een uitnodiging kiezen uit een collectie of een eigen ontwerp maken, het kan allemaal. Voor ieder bruidspaar is er een stijl te vinden die past bij de uitstraling van de huwelijksdag.

Lees meer »

Bloemen en styling

Een bruidsboeket, corsages, styling van de huwelijksceremonie, het diner en nog veel meer. Dit maakt een huwelijksdag persoonlijk en sfeervol.

Lees meer »

Haar en make-up

De bruidsmake-up en het bruidskapsel bepalen een groot deel van de uitstraling van de bruid. In combinatie met de bruidsjapon wordt een compleet plaatje neergezet.

Lees meer »

Diversen

Een schilderij wat live wordt geschilderd tijdens de ceremonie, bruidsduiven oplaten na de ceremonie, inspiratie op doen op een trouwblog. Lees er hier meer over.

Lees meer »

Beveiliging en veiligheid

Op discrete wijze beveiliging op jullie huwelijksdag voor bijvoorbeeld de toegangscontrole en het bewaken van het terrein. Zeker iets om eens over na te denken.

Lees meer »

Trouwen op het water

Letterlijk in het huwelijksbootje stappen, trouwen op het water. Dat is zeker een mogelijkheid en een unieke beleving.

Lees meer »