Over ons

Benieuwd bij welke evenementen jullie Astrid Blaauw kunnen ontmoeten, waar zij zich mee bezig houdt
en wat er in de media verschijnt over Astrid Blaauw Weddings & Events? Neem eens een kijkje op de onderstaande pagina's. 

Astrid Blaauw

Mijn naam is Astrid Blaauw-Thoonsen. Na meer dan 20 jaar werkzaam te zijn geweest als personal assistent en directiesecretaresse, wilde ik mijn horizon verbreden en meer doen met mijn ervaring met betrekking tot regelen, plannen en organiseren.

Lees meer »

Astrid Blaauw ontmoeten

Op deze pagina treffen jullie informatie aan over beurzen, presentaties en bijeenkomsten waar Astrid Blaauw Weddings & Events aanwezig is. Een mooi moment om kennis te maken.

Lees meer »

Weddingplanner aan het werk

Het werk van een weddingplanner is erg divers en dat maakt het zo ontzettend leuk. Door middel van een overzicht met foto's die gemaakt zijn tijdens mijn werk, krijgen jullie een beetje een indruk van waar ik o.a. mee bezig ben op een huwelijksdag.

Lees meer »

Nieuws

Lees hier meer informatie over samenwerkingen, activiteiten waar Astrid Blaauw Weddings & Events aan heeft meegedaan, leuke weetjes en nog veel meer.

Lees meer »

In de media

Op deze pagina kunnen jullie de berichten lezen die in kranten, magazines en diverse media zijn verschenen. Veel plezier met het lezen van de berichten.

Lees meer »

Renewal of the Vows

Op 25 juni 2004 ben ik getrouwd met Vincent. Op 25 juni 2014 hebben wij ons 10-jarig jubileum gevierd. Dit moment hebben wij aangegrepen om onze geloftes opnieuw naar elkaar uit te spreken.

Lees meer »

Astrid Blaauw op TV bij RTL4

Astrid Blaauw Weddings & Events heeft 2 seizoenen meegewerkt aan het TV programma Weddingplanner. Zij ging op inspiratiereis met een bruidspaar en hielp hen met de voorbereidingen voor de huwelijksdag.

Lees meer »