Exclusiviteit

Persoonlijke aanpak

Astrid Blaauw Weddings & Events vindt een persoonlijke aanpak zeer belangrijk. Betrokkenheid, overleg en vertrouwen; dat is waar wij voor staan. Wij hebben veel kennis en ervaring in huis met betrekking tot organiseren en zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van trouwen.

Ieder bruidspaar is uniek en heeft een eigen idee met
betrekking tot de invulling van de huwelijksdag.

Misschien gaat de voorkeur uit naar een intieme dag met alleen naaste familie en vrienden met een romantisch diner op een kasteel. Of kiezen jullie juist voor een spetterend feest met band en dj voor alle familie, vrienden en relaties op het strand. En dan is er ook nog een mogelijkheid om te kiezen voor een meerdaags huwelijk. Er is heel veel mogelijk.

Wensen en ideeën

Naar aanleiding van de gesprekken die de weddingplanner met jullie voert, krijgen wij een goed beeld van jullie wensen en ideeën en zoeken daar vervolgens de leveranciers bij die het beste daarop aansluiten. In de loop van de tijd heeft
Astrid Blaauw Weddings & Events een netwerk van betrouwbare leveranciers opgebouwd. Wij kennen hun kwaliteiten en manier van werken en wat hun specialisme is.

Vervolgens regelen wij de afspraak voor het kennismakingsgesprek met de betreffende leveranciers. Jullie maken uiteindelijk zelf de keuze met wie jullie willen samenwerken.

Aan de sfeer en uitstraling van jullie huwelijksdag wordt ook veel aandacht besteed. Kiezen jullie een bepaald thema door bijvoorbeeld een kleur of een bepaalde sfeer; wij gaan ermee aan de slag. En hebben jullie wensen waar wij niet direct over beschikken, dan zoeken wij dit natuurlijk voor jullie uit.