Trouwblog

Vele tips over verschillende onderwerpen die aan bod komen bij de organisatie van de huwelijksdag. Waar dien je op te letten, waar dien je rekening mee te houden.
Lees de verschillende blogs eens op jullie gemak door. Hier kun je volop inspiratie op doen.

Weddingplanner inschakelen

Hebben jullie wel eens nagedacht over het inschakelen van een weddingplanner? Wij zijn gespecialiseerd in de organisatie van huwelijken.

Lees meer »

Datum kiezen - 'save the date'

Wanneer jullie een datum hebben gekozen, is het een goed idee om een save-the-date kaart aan jullie naaste familie en dierbare vrienden te sturen, zodat zij deze datum in hun agenda kunnen reserveren.

Lees meer »

Locatie kiezen

Eén van de eerste dingen waar jullie als bruidspaar mee starten is de zoektocht naar een trouwlocatie. Wordt het een romantisch kasteel of juist een industriële locatie?

Lees meer »

De bruidsjapon

Een ontzettend leuk onderdeel tijdens de voorbereidingen van het huwelijk is het uitzoeken van de bruidsjapon. Je zult stralen zodra je de bruidsjapon aan hebt die helemaal bij jou past.

Lees meer »

Bruidsbloemen

Welke bloemen hebben welke betekenis en kan de complete styling van de huwelijksdag op het bruidsboeket worden afgestemd?

Lees meer »

Dresscode

Gaan jullie wel of geen dresscode afgeven op jullie huwelijksdag? En wat zijn dan de verschillende mogelijkheden?

Lees meer »

Huwelijkse voorwaarden

Wordt er gekozen voor trouwen in gemeenschap van goederen of toch op huwelijkse voorwaarden? Iets om goed over na te denken.

Lees meer »

Kies je eigen trouwambtenaar

Er wordt steeds vaker gekozen voor een zelfstandig trouwambtenaar die de huwelijksceremonie verzorgt. Een persoonlijk ceremonie, op maat gemaakt.

Lees meer »

Entertainment

Live muziek bij de huwelijksceremonie en de receptie. Een lakei bij de ontvangst op het kasteel. Of misschien wel een illusionist tijdens het diner.

Lees meer »

Kinderen op de huwelijksdag

Wanneer er kinderen op een huwelijksdag aanwezig zijn, denk dan eens na over het inschakelen van een professionele nanny.

Lees meer »

Trouwringen

De trouwring is het symbool van de eeuwigheid. Jullie kunnen een trouwring uit een collectie kiezen of juist een eigen ontwerp laten maken.

Lees meer »

Uitnodigingen

De uitnodiging wordt 6 tot 8 weken voor de huwelijksdag verstuurd. Hoe ga je te werk en welke info dient er in de uitnodiging te staan?

Lees meer »

Vervoer op jullie huwelijksdag

Er zijn veel verschillende soorten trouwvervoer. Een sportwagen, een koets, een klassieke auto of zelfs een bakfiets.

Lees meer »

Eten en drinken

Is er een lunch, een bruidstaart, wanneer zijn er hapjes en gaan jullie voor een uitgebreid diner, een buffet of een bbq.

Lees meer »

Een band of dj

Op de feestavond willen jullie graag de hele avond de dansvloer vol hebben. Dansen tot in de laatste uurtjes. Maar kiezen jullie dan voor een band of een dj?

Lees meer »

Werken met professionals

Om kwaliteit te garanderen is het belangrijk om te werken met een professional. Een professional neemt ervaring en de juiste kennis van de markt met zich mee.

Lees meer »

Tradities huwelijksdag

Wanneer jullie gaan trouwen, is het misschien leuk om je eens te verdiepen in de verschillende tradities die er zijn.

Lees meer »

Renewal of the Vows

Hoe leuk is het om een huwelijksjubileum uitgebreid te vieren. Dit kan door het opnieuw afleggen van jullie trouwgeloften; de 'renewal of the vows'.

Lees meer »

Ondertrouw

Ondertrouw is de naam die wordt gebruikt voor het aangeven van het voornemen om te trouwen. Dit wordt ook wel huwelijksaangifte genoemd.

Lees meer »

Huwelijksverjaardag

Ieder jaar besteden jullie aandacht aan jullie trouwdag. Het is altijd een bijzondere datum en een bijzondere dag.

Lees meer »

Etiquette vervoer huwelijksdag

In welke auto zit het bruidspaar en wanneer rijdt deze auto weg. Als eerste of als laatste? En in welke auto nemen de ouders plaats?

Lees meer »

Cadeau voor ouders en getuigen

Een cadeau voor jullie ouders of getuigen. Dit is erg leuk om hen hiermee te verrassen op jullie huwelijksdag.

Lees meer »