Uitnodiging

Le Chic Cards: Le Chic Cards heeft een prachtige collectie chique en trendy en typografische trouwkaarten. De collecties hebben diverse stijlen en de thema’s kunnen uitgebreid worden naar een complete trouwhuisstijl. De ontwerpen zijn gemakkelijk via de website aan te passen. Le Chic Cards ontwerpt ook trouwkaarten in letterpress.

Leintjes Exclusief: persoonlijke service, een uniek ontwerp en samen de look & feel bepalen. Dat kan bij Leintjes Exclusief. Al het drukwerk en producten in één stijl, handgemaakt en met passie ontworpen. Jullie wensen worden besproken in een persoonlijk gesprek en later uitgewerkt in een ontwerp. Kijk snel op de website voor inspiratie.

Stijlvolle Trouwkaarten: een eigen trouwkaart ontwerpen of kiezen voor 1 van de mooie ontwerpen die op de website staan. Er zijn mogelijkheden genoeg aanwezig om een trouwkaart te kiezen die helemaal bij jullie past. Tevens kunnen jullie een trouwhuisstijl kiezen waarbij jullie save the date, uitnodiging, naamkaartjes, menukaarten, etc. allemaal dezelfde sfeer uitstralen.