Uitnodiging

Le Chic Cards: Le Chic Cards heeft een prachtige collectie chique en trendy en typografische trouwkaarten. De collecties hebben diverse stijlen en de thema’s kunnen uitgebreid worden naar een complete trouwhuisstijl. De ontwerpen zijn gemakkelijk via de website aan te passen. Le Chic Cards ontwerpt ook trouwkaarten in letterpress.

 

Leintjes: Sinds 2010 is Marjolein full-time ontwerper van alle kaartjes van Leintjes. Marjolein vertaalt jullie liefde naar een mooi ontwerp op papier dat tot leven komt, wat raakt en beroerd. Bij elke uitnodiging is het mogelijk een hele set te ontwerpen, van save the date tot bedankkaart. Jullie stijl kan doorgetrokken worden tot in de kleinste details. Neem snel een kijkje op de website voor de vele mogelijkheden. 

 

Leintjes wedding stationary uitnodiging huwelijk

 

Stijlvolle Trouwkaarten: een eigen trouwkaart ontwerpen of kiezen voor 1 van de mooie ontwerpen die op de website staan. Er zijn mogelijkheden genoeg aanwezig om een trouwkaart te kiezen die helemaal bij jullie past. Tevens kunnen jullie een trouwhuisstijl kiezen waarbij jullie save the date, uitnodiging, naamkaartjes, menukaarten, etc. allemaal dezelfde sfeer uitstralen.