Locaties

Hieronder een overzicht van prachtige trouwlocaties die allen werken op topniveau. Astrid Blaauw Weddings & Events werkt veel samen met deze locaties en heeft het vertrouwen van hen gekregen om preferred supplier te mogen zijn. Naast deze locaties werkt Astrid Blaauw Weddings & Events natuurlijk ook op alle andere trouwlocaties die Nederland rijk is. Veel plezier bij het bekijken van deze mooie plekken in Nederland.

Landgoed Duin & Kruidberg - Santpoort

Verscholen tussen eeuwenoude bomen en omringd door weelderige waterpartijen ligt, op een steenworp afstand van Amsterdam, het schitterende Landgoed Duin & Kruidberg. De idyllische ligging, de sfeervolle ambiance en de uitmuntende service zijn dé ingrediënten voor een onvergetelijke dag. Landgoed Duin & Kruidberg biedt grenzeloze mogelijkheden voor de invulling van jullie huwelijksdag. De ceremonie, de receptie, het diner, het feest, de huwelijksnacht of zelfs de gehele bruiloft.

Voor meer informatie klik hier voor de website. 

  

  

Orangerie Elswout - Overveen

Ooit waren Napoleon en keizerin Sissi te gast op landgoed Elswout. Als dat geen inspiratie biedt voor een romantische huwelijksdag! Elkaar in romantische sferen het jawoord geven. Hier kan dat! Jullie huwelijksdag bij de Orangerie Elswout heeft altijd een intiem karakter. De twee klassieke zalen met een hedendaagse inrichting zijn gedurende de feestdag exclusief voor jullie en jullie gezelschap.

Voor meer informatie klik hier voor de website.

  

  

Sofitel Legend The Grand - Amsterdam

Een prachtige locatie in het centrum van Amsterdam. Historie en elegantie kenmerken dit 5-sterren hotel. Van de huwelijksceremonie tot en met het feest; jullie volledige trouwdag kan plaatsvinden op deze fantastische locatie. Na het feest kunnen jullie en de gasten blijven overnachten en de volgende dag afsluiten met een gezamenlijk ontbijt. De service van zeer hoog niveau en planning op maat maken van jullie trouwdag een dag om nooit te vergeten.

Voor meer informatie klik hier voor de website.

  

  

Kasteel De Hooge Vuursche - Baarn

Tussen de uitgestrekte bossen van Hilversum en Baarn ligt Kasteel De Hooge Vuursche. Deze locatie leent zich bij uitstek voor bruiloften, recepties, diners en feesten. Overnachten is mogelijk in één van de kasteelkamers. Bij aankomst passeren jullie eerst het indrukwekkende smeedijzeren hek en via de oprijlaan, die langs de grote fontein loopt, bereiken jullie het kasteel. Vanaf het bordes en onderliggende terras hebben jullie een prachtig uitzicht over de vijver en de in terrasstijl aangelegde tuin. Het Kasteel is in 2007 grondig geronoveerd. De inrichting is eigentijds en sfeervol en de allure van het Kasteel is behouden.

Voor meer informatie klik hier voor de website.

  

  

Kerk en Kapel aan Zee - Noordwijk

Een huwelijk vieren in de Kapel en Kerk aan Zee in Noordwijk is iets bijzonders. De op zo’n 100 meter van het strand gelegen historische Kapel aan Zee biedt de vertrouwde traditioneel kerkelijke sfeer, maar kan geheel naar believen worden aangepast aan uw wensen. De aangebouwde Kerk aan Zee is sowieso schitterend ingericht met topdesign meubelen en verlichting van onder meer Klooster, Piet Boon en Brand & Van Egmond. De mogelijkheden zijn eindeloos, ook voor bruidsparen die niet kerkelijk willen trouwen. 

Een andere uitvalsbasis is De Oude Jeroenskerk in het centrum van pittoresk Noordwijk-Binnen. Deze nog in gebruik zijnde middeleeuwse kerk wordt door Klooster op alle dagen, behalve zondag, tevens ingezet als evenementen- en trouwlocatie. Daarnaast heeft men verschillende samenwerkingen met partners aan het strand, zodat bepaalde onderdelen van de dag ook aar plaats kunnen vinden. 

Voor meer informatie klik hier voor de website. 

     

 

Kasteel Kerckebosch - Zeist

Kasteel Kerckebosch is een officiële trouwlocatie van de gemeente Zeist. Het kasteel ligt verscholen in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Het monumentale pand, dat onlangs is gerenoveerd, is kleinschalig, stijlvol en sfeervol. Een volmaakt decor voor een smaakvolle bruiloft. Er is een mogelijkheid om het kasteel exclusief af te huren. 

Voor meer informatie klik hier voor de website.

   

  

  

   

Beachclub O - Noordwijk

Beachclub O is gedurfd en eigenwijs met een charme die jullie nergens aan de Nederlandse kust terug zullen vinden. Geniet van de warme sfeer en het spectaculaire uitzicht. Een onvergetelijk dag aan zee? Beachclub O maakt dit waar! De sfeervolle bar, zwart gelakte tafels en comfortabele loungebanken maken Beachclub O de ideale locatie om jullie huwelijksdag te vieren.

Voor meer informatie klik hier voor de website.

    

      

   

Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants

Kan het mooier? Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants biedt vier unieke locaties voor een romantisch huwelijk. Een stadse kloosterkerk in hedendaags design, een authentieke herenhoeve, twee châteaus met vele stijlkamers, sprookjesachtige grotten of wellicht een combinatie van deze locaties.

In het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland zijn Château Neercanne, Château St. Gerlach en Winselerhof door de gemeente aangegeven als officiële trouwlocatie. Het Kruisherenhotel ligt op steenworp afstand van het Maastrichtse Stadhuis en vele historische kerken. Bovendien biedt landgoed Château St. Gerlach de mogelijkheid om in de historische St. Gerlachuskerk het kerkelijk huwelijk te voltrekken.

De mogelijkheden zijn eindeloos. De prachtige locaties en het professionele team doen hun best om de mooiste dag van jullie leven waar te maken.

Voor meer informatie klik hier voor de website.

   

  

Hotels van Oranje - Noordwijk

De Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee zijn een prachtige plek voor jullie huwelijk. Het 4- en 5-sterren hotel zijn direct gelegen aan het strand, met een zeer centrale ligging tussen Amsterdam, Den Haag en Leiden. Jullie kunnen kiezen uit diverse prachtige zalen voor zowel grote als intieme gezelschappen, meerdere restaurants, bars en niet te vergeten Beachclub O. Op deze manier kunnen jullie de huwelijksdag indelen zoals jullie dat wensen met steeds een andere sfeer. 

De missie van de Hotels van Oranje is ‘service without limits’. Zij streven ernaar om een zo compleet en persoonlijk mogelijk product aan te bieden. Een persoonlijke touch, exclusiviteit en kwaliteit staan centraal bij de Hotels van Oranje en dat is waar Astrid Blaauw Weddings & Events ook voor staat.

Voor meer informatie klik hier voor de website.

   

    

   

   

Radisson Blu Palace Hotel - Noordwijk

Het is vanzelfsprekend dat het Radisson Blu Palace Hotel in Noordwijk aan Zee uitmuntende kwaliteit biedt. Perfect comfort, een overvloed aan faciliteiten, culinaire hoogstandjes en onovertroffen gastheerschap. Het hotel is ontworpen om gasten op hun gemak te stellen en tegelijkertijd te verbazen. De binnenhuisstijl, warm en ingetogen, verwijst subtiel naar dynamiek en grandeur. De vormentaal vindt haar basis in de Art Deco. Huiselijke ambiance en grenzeloze gastvrijheid. De combinatie van deze twee resulteert in een door en door aangenaam verblijf. Bij het Radisson Blu Palace Hotel maken zij van jullie huwelijk een modern sprookje.

Voor meer informatie klik hier voor de website.

   

  

Landgoed Te Werve - Rijswijk

In een beschermd natuurpark van 26 hectare ligt het in 2012 geheel gerenoveerde Landgoed Te Werve. Dit monumentale landhuis heeft een mooi terras met zicht op de grote vijver en de 175 jaar oude beuk. Het landhuis zelf ademt de sfeer uit van een koloniaal Engels landhuis met eigentijdse kroonluchters en marmeren vloeren.
Deze locatie is geschikt voor de huwelijksceremonie, receptie, diner en feest. Jullie kunnen de hele trouwdag hier doorbrengen.

Voor meer informatie klik hier voor de website.

  

  

Kasteel de Wittenburg - Wassenaar

Kasteel de Wittenburg is gelegen in een bosrijke omgeving op slechts enkele kilometers van het centrum van Den Haag. Deze practige locatie biedt jullie en jullie gasten de perfecte mix van exclusiviteit, stijl, traditie en modern comfort. Waar kun je mooier en stijlvoller trouwen dan op Kasteel de Wittenburg met een heuse oprijlaan, een statig kasteel, trap met rode loper, prachtige zalen en een weelderige kasteeltuin met een overdekte buitenbar. Het kasteel is een officiële trouwlocatie.

Voor meer informatie klik hier voor de website.