Weddingplanner inschakelen

Een weddingplanner inschakelen - jullie 'personal assistent' die zorgt voor rust

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! De huwelijksdag zal een blijvende herinnering worden voor familie en vrienden, maar vooral voor jullie zelf!

Hebben jullie wel eens nagedacht over het inschakelen van een weddingplanner? Wij zijn gespecialiseerd in de organisatie van huwelijken. Er moet veel georganiseerd worden, er zijn meerdere specialisten bij betrokken en alles dient op rolletjes te lopen. Daar komt nogal wat bij kijken.

Jullie kunnen een weddingplanner inschakelen voor hulp bij de complete organisatie, maar ook voor advies. Wij nemen alle zorg tijdens de voorbereidingen uit handen; dit geeft rust en jullie kunnen genieten! Alles gaat natuurlijk continue in overleg en er wordt veel samengewerkt.

De bruiloft is persoonlijk. De trouwdag is een weergave van jullie als bruid en bruidegom. Het is onze taak om er voor te zorgen dat alle wensen en ideeën samen komen en dat jullie natuurlijk op de dag zelf het stralende middelpunt zijn. Op de huwelijksdag zijn wij jullie professioneel ceremoniemeester. Wij handelen wanneer nodig snel, vanuit ervaring en inzicht. Het uitgebreide netwerk is daarbij een uitkomst.

Wij zijn aanspreekpunt voor de leveranciers en de gasten. Er zal niets aan het toeval worden overgelaten. Aan de hand van het draaiboek zal jullie unieke en onvergetelijke dag tot in de puntjes verzorgd worden.

En vergeet niet de mogelijkheid van een weddingconsult. Een aantal weddingplanners biedt door middel van dit consult de mogelijkheid om alles te bespreken wat met de organisatie van jullie huwelijk te maken heeft, zoals bijvoorbeeld:

  • welke locatie past het beste bij jullie wensen;
  • het regelen van een goede fotograaf;
  • het uitzoeken van de juiste trouwauto;
  • de dagindeling;
  • wanneer moeten jullie in ondertrouw en nog veel meer.

De weddingplanner neemt tijdens een gesprek alles met jullie door en zorgt ervoor dat jullie niets vergeten. Tevens adviseren we bij het maken van de juiste beslissingen. Zo helpen wij jullie een heel eind op weg met de organisatie van jullie huwelijk en kunnen jullie vervolgens zelf aan de slag.

Zoals jullie hebben kunnen lezen is het voor veel bruidsparen mogelijk om een weddingplanner in te schakelen. Het is namelijk geheel afhankelijk van waar jullie voor kiezen en hoeveel uren werk dit met zich mee gaat brengen. Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden en kosten, neem dan eens vrijblijvend contact op. Voor de contactgegevens kunnen jullie hier terecht.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten.

Liefs, Astrid