Cadeau voor ouders en getuigen

Vaak vragen bruidsparen aan mij of ik nog tips heb met betrekking tot een cadeau voor de ouders en de getuigen. Het is erg leuk om hen op de huwelijksdag hiermee te verrassen en er zijn heel veel mogelijkheden.

Denk eens aan:

  • Bloemen aanbieden aan de ouders tijdens de huwelijksceremonie of het diner vergezeld van een persoonlijk woordje.
  • Een mooie pen met inscriptie voor de getuigen. Daar kunnen zij dan direct de akte mee tekenen. Het tekenen dient te gebeuren met een pen die zwart schrijft, dus kies voor een pen met zwarte inkt.
  • Ga na jullie huwelijksreis met de getuigen dineren, lunchen of kies voor een high tea of high wine. Een mooi moment om na te praten.
  • Geef ouders en getuigen een mooie fles wijn of champagne voorzien van een etiket met een persoonlijke tekst. Zo’n etiket is makkelijk zelf te maken. Deze fles kun je ook samen met mooie glazen aanbieden. Deze glazen kun je eventueel voorzien van een inscriptie.
  • Jullie kunnen de ouders na de huwelijksdag een mini-album aanbieden met foto’s van de bruiloft. Vraag eens naar de mogelijkheden bij jullie fotograaf.
  • Kies voor een mooi sieraad zoals een armband of een ketting voor de moeders en vrouwelijke getuigen en manchetknopen voor de vaders en mannelijke getuigen.

Cadeau getuigen ouders huwelijk

Deze armband en nog meer mooie sieraden zijn te koop via www.drksonline.nlDeze manchetknopen zijn ontworpen door Atelier NW

Dit is een kleine greep uit alle mogelijkheden. Op internet staan ontzettend veel cadeau’s in diverse prijsklassen. Vaak zijn deze cadeau’s te vinden op de websites waar jullie ook kijken voor de bedankjes voor de gasten.

Veel plezier bij het uitzoeken van een bijzonder cadeau.
Liefs, Astrid