Referenties leveranciers

Sjoerd Booij Photography - Sjoerd Booij

Samenwerken met Astrid is ontzettend prettig. Alles gaat in rust en volledig in control. De puntjes overal netjes op de i.

Naast de overduidelijke organisatorische kwaliteiten is Astrid ook een heel prettig en gezellig persoon om mee samen te werken. Tijdens een tweedaagse bruiloft waar ik als fotograaf aanwezig was, hebben we veel gelachen.

Astrid, dank voor de goede zorgen en hopelijk tot snel bij het volgende event!

Landgoed Duin & Kruidberg - Jo-Ann van Halderen, Director of Sales

Wij ontvangen Astrid altijd graag met open armen als zij enthousiast ons Landgoed bezoekt met een vrolijk bruidspaar naast haar. Inmiddels zien wij Astrid als een extra collega van ons Sales Team. Zij kent Landgoed Duin & Kruidberg goed en dat is prettig samenwerken. Aan twee woorden hebben wij genoeg.

Astrid is er niet alleen voor het bruidspaar, maar denkt ook aan de belangen van de locatie. Ze houdt rekening met de huisregels en overlegt altijd goed over wat wel en niet mogelijk is. Hierdoor zijn er geen verrassingen op de dag zelf en klopt het gehele plaatje van de dag. Onze medewerkers in de bediening vinden het altijd fijn als Astrid er is. Even een extra aanspreekpunt en iemand die weet hoe het hoort.

Astrid is een professional in haar vak. Ze straalt vertrouwen uit, is creatief en loyaal. Ze is altijd goed bereikbaar en met al haar ervaring weet je 100% zeker dat Astrid van jouw huwelijksdag een dag maakt die je nooit zal vergeten.

Mark van Leeuwen - Ceremoniespreker Mooi Trouwen

Als ik een bruidspaar spreek, hoor ik regelmatig dat de ontmoeting ‘liefde op het eerste gezicht’ was. Dat is een fijn gevoel en dat herken ik volop. Ik had het namelijk ook toen ik weddingplanner Astrid Blaauw tijdens een trouwbeurs ontmoette.
 
Haar uitstraling viel me meteen op, net als haar passie en professionaliteit. En ik durf wel te zeggen dat de klik wederzijds was. Al snel na ons enthousiaste gesprek zijn we gaan samenwerken, of beter gezegd, is Astrid me gaan voorstellen. En dat is goed uitgepakt.
 
Ik denk met veel plezier aan de bruiloften terug, waarbij ik voor haar bruidsparen de ceremonie heb mogen verzorgen. Of het nou op Kasteel de Hooge Vuursche was, Landgoed Duin & Kruidberg of in Orangerie Elswout, telkens weer kwam ik bij een feestelijke wedding, die van voor tot achter helemaal dichtgetimmerd was en waar de stemming er al goed in zat!
 
Mijn ervaring is eigenlijk ook niet zo verwonderlijk. Astrid heeft de regie strak in handen, stuurt personeel respectvol aan, houdt de klok in de gaten en geeft leveranciers de ruimte om een professionele bijdrage te leveren. En, wellicht het allerbelangrijkst, Astrid heeft continue oog voor het bruidspaar en zorgt ervoor dat zowel bruid als bruidegom zich volledig ontspannen. Zo hebben ze alle aandacht voor hun familie en vrienden en kunnen ze als een stralend stel van de dag genieten.
 
Kortom: ik werk graag met Astrid. Ik beveel haar dan ook van harte aan. En, net zoals dat bij bruidsparen gaat, is ‘de liefde op het eerste gezicht’ bij ons inmiddels uitgegroeid tot ‘houden van’.

Fotocredit: Imagine Fotografie

trouwen, Hooge Vuursche, huwelijk, organiseren, weddingplanner

Artist Capitol

Al meerdere malen hebben wij met veel plezier mogen samenwerken met weddingplanner Astrid Blaauw. Als boekingsbureau Artist Capitol ondersteunen wij Astrid graag bij het vinden van het perfecte entertainment. Astrid kent alle ins en outs van het vak en dat merken alle betrokken partijen direct. Evenals het enthousiasme waarmee zij te werk gaat.

Astrid heeft oog voor detail en zet zich altijd voor de volle 100% in om van iedere bruiloft een perfecte en onvergetelijke dag te maken. Een werkwijze die wij erg waarderen en daarom raden wij Astrid bij al onze klanten aan. 

Jeff van Raamsdonk, Artistmanager & booker 

Event Company 

Beste Astrid,

Van jou krijgen we regelmatig complimenten en opbouwende kritiek. Dat stellen we enorm op prijs, met name dat laatste kunnen we altijd wat mee. Nu ben jij even aan de beurt; woorden van de operatie op Hooge Vuursche.

Wat super professioneel en geweldig om met Astrid te werken. Hoe hectisch ook, het loopt samen met haar altijd op rolletjes!! Strakke planning en draaiboek, alles klopt! Gebeurt er iets onverwachts…dan kan ze ook improviseren en snel met oplossingen komen.

Met vriendelijke groet, Event Company

Jorien Hamming - Bilderberg Hotel de Klepperman

Wat was het een fantastische ervaring om samen met Astrid Blaauw een bruiloft te organiseren. Als 'weddingplanner' van Bilderberg Hotel de Klepperman was het erg fijn om Astrid als vertegenwoordiger van het bruidspaar Bas & Lilly te hebben. Vanaf de eerste kennismaking was er het enthousiasme, de openheid, de eerlijkheid en het op de juiste manier adviseren. Goede communicatie en allebei met het oog op het bruidspaar!

Ook op de dag zelf liep de samenwerking perfect. Door het duidelijke draaiboek van Astrid wist iedereen wat er moest gebeuren op welk moment. Door de band die Astrid met het bruidspaar heeft opgebouwd, weet ze precies wat het bruidspaar wil en hoe we de dag super kunnen laten verlopen. Het was een hele beleving voor zowel de gasten als voor mij! Bedankt en op naar meer bruidsparen gelukkig maken! 

Fotocredit: MooiBelicht Trouwreportages

trouwen, bilderberg, organiseren, weddingplanner, huwelijk

John Dijkgraaf - Studio Dijkgraaf

Ik heb onlangs gefotografeerd op een bruiloft waar Astrid aanwezig was als weddingplanner. Wat een professional! Voor de gasten steeds in de buurt wanneer zij nodig was en achter de schermen alle touwtjes, op een heel prettige manier, in handen. Ook voor de leveranciers van het huwelijk dé perfecte planner, ceremoniemeester en vraagbaak.

Ik beveel u Astrid van harte aan! Groet! John

Marianne Roza - The Beautiful Bride Company

Astrid is een weddingplanner in hart en nieren. Ze is vriendelijk, ambitieus en heel precies. Ik ben dan ook altijd erg blij als ze The Beautiful Bride Company aanbeveelt bij haar aanstaande bruiden.

Astrid heeft hart voor haar bruidsparen; ze gaat hierin tot het uiterste en op de ‘grote’ dag zelf loopt altijd alles op rolletjes. In haar planning houdt ze altijd perfect rekening met ons aandeel wat betreft het verzorgen van het bruidskapsel en de bruidsvisagie van de bruid. Astrid, ik hoop op nog heel veel mooie samenwerkingen!

Fotocredit: Reflexx Reportages

huwelijk, weddingplanner, duin en kruidberg, visagie, haar, make-up

Petra van der Salm - Cakeworks Studio, Juweeltjes van taart

De afgelopen jaren heb ik al vaak met Astrid mogen werken. En uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het ook voor leveranciers een enorm voordeel is om te weten dat er een professional als Astrid het bruidspaar helpt met de organisatie van het huwelijk. Dan weet je dat alles goed verloopt, dat de afspraken die je hebt gemaakt ook daadwerkelijk kloppen en dat je met een gerust hart de bruidstaart achter kunt laten, wetende dat hij op het moment supreme er ook staat, zoals vooraf besproken.

Ik denk dat het genoeg zegt dat als een bruidspaar bij mij de taart komt bespreken en aangeeft dat Astrid hun weddingplanner is, ik stiekem altijd even “yes” roep in gedachten. Voor mij was het daarom ook een bijzonder moment om de bruidstaart te maken voor haar 'Renewal of te vows'; de viering van het 10-jarige huwelijk van Astrid en 'haar' Vincent. Op die manier heb ik weer op een ander manier kennis kunnen maken met Astrid. Nu was zij zelf weer de bruid en heb ik haar kunnen adviseren. Het enige verschil was dat ik dit keer zelf ook bij het aansnijden van de taart aanwezig was en het glas heb kunnen heffen!

En niet in de laatste plaats is Astrid een professional in haar vak, ook buiten dit staat ze altijd gewoon voor je klaar, is belangstellend en je kunt voor advies bij haar terecht.

Als mensen mij vragen naar een weddingplanner, dan adviseer ik altijd Astrid. Wat een topper!

Fotocredit: Reflexx Reportages

bruidstaart, huwelijk, trouwen, organiseren, weddingplanner

Mirjam Dekker - Mirjam Dekker Fotografie

Foto's dubbel gesaved en genummerd van Astrid en Kapé; afgelopen zaterdag getrouwd. Gewerkt met Astrid Blaauw, weddingplanner. Een aangename verrassing. Tot nog toe waren mijn ervaringen met professionele weddingplanners niet zo goed! Maar Astrid bewijst dat je een gezelschap ook met een glimlach kunt vragen om zich te verplaatsen. 

Mijn fototip: Meestal heb ik te maken met ceremoniemeesters die bevriend zijn met het bruidspaar, of familie. Nadeel is dat je hen belast met veel geregel en zij niet op de dag zelf kunnen genieten. Het schijnt bovendien zo te zijn dat veel vriendschappen - waarbij 1 van hen ceremoniemeester is en de ander bruid of bruidegom -  nog stand houden tot op de dag van het huwelijk en dan uit elkaar knallen. Veel ergernissen over en weer. Bruidspaar dat te veeleisend wordt gevonden of ceremoniemeester die het niet goed genoeg doet. Overweeg daarom eens een prof. Als je dat niet wilt, infomeer dan eens bij mij waar een vriend of vriendin die ceremoniemeester wordt, aan moet voldoen/op moet letten.

José Story - Stijlvol Groen

Astrid, nogmaals heel hartelijk bedankt. Dankzij jou heb ik een mooie opdracht mogen doen. Ik vind het super fijn om met je samen te werken. Wat ben je toch een topper. Ik heb afgelopen zaterdag - vanaf de zijlijn - mogen toezien hoe professioneel jij, samen met je assistente dit prachtige, grootse huwelijk in goede banen hebt geleid. Gasten begeleiden, personeel van de locatie en jouw eigen crew aansturen, alles checken, voor iedereen een vriendelijk woord en een lach, van 's ochtens vroeg tot diep in de nacht...Respect! Je bent een topper.

Fotocredit: Rijst en Rozen Trouwfotografie

bruidsboeket, bloemen, huwelijk, trouwen, organiseren, weddingplanner

Joanne Littooij - Ontdek een Kasteel en Joanne Trouwt

Via mijn passie als trouwambtenaar en door 'OntdekEenKasteel' ken ik Astrid. We komen elkaar het afgelopen jaar regelmatig tegen. Altijd is Astrid actief, vriendelijk en op professionele wijze bezig met haar vak. Naast Astrid ken ik weinig mensen die de kunst van delen=vermenigvuldigen zo goed verstaan. Fijn dat we samenwerken!

Robert Faas, Sales & Marketing Manager Kasteel Keukenhof

Ik ken Astrid dankzij mijn werk bij Kasteel Keukenhof inmiddels al een aantal jaar. Voordat ik Astrid leerde kennen was het vak van 'weddingplanner' voor mij, en waarschijnlijk voor heel veel mensen in Nederland, mij niet heel erg bekend. Astrid heeft mij de grote toegevoegde waarde voor bruidsparen in laten zien wanneer zij gebruik maken van de diensten van een weddingplanner. Sinds ik Astrid ken, zal ik nooit meer een negatief woord over het vak 'weddingplanner' uitspreken. Als ik Astrid zou moeten omschrijven in woorden zouden de directe worden zijn: vriendelijk, gastvrij, doelgericht, punctueel, denkt graag mee, is vooruitstrevend en vernieuwend. Zodra je met haar gaat praten ben je direct enthousiast en bomvol energie. Daarnaast is Astrid een netwerker in hart en nieren en heeft zij een enorm netwerk van professionele partners om zich heen. Vooral het enthousiasme en de betrouwbaarheid van Astrid zorgt ervoor dat zij daadwerkelijk tot de top van de weddingplanners in Nederland behoort. Niet alleen voor haar bruidsparen is zij transparant maar ook voor de andere leveranciers en dienstverleners in de trouwbranche, dit zorgt ervoor dat zij voor ons een zeer prettig partner is om mee samen te werken. Astrid is een graag geziene gast op Kasteel Keukenhof en wij raden Astrid dan ook heel graag!

Tertius van Oosthuyzen - Reflexx Reportages

Samen met Astrid als weddingplanner heb ik al een aantal huwelijken mogen fotograferen.  De samenwerking verloopt altijd zeer prettig en de manier waarop Astrid een dag in goede banen leidt is niets anders dan subliem te noemen. Dit verklaart uiteraard de zorgvuldige voorbereiding die aan een dag vooraf gaan.  

In mijn gesprekken met klanten achteraf komt alles van de dag nogmaals aan bod met als resultaat; niets anders dan lof en veel complimenten voor Astrid. Zij is een zeer goede organisator, heel attent in de nazorg en absoluut geliefd bij alle leveranciers.

Zij is een absoluut top weddingplanner en ik raad haar ten zeerste aan.

Hella Huizinga - My Greatest Party

“Astrid is een fantastische weddingplanner om mee samen te werken. De communicatie verloopt prettig, deze is duidelijk en er is altijd een snelle reactie. Daarnaast loopt de huwelijksdag op rolletjes en heerst er een ontspannen maar feestelijke sfeer. My Greatest Party kijkt uit naar al onze toekomstige samenwerkingen, want het is een plezier om met Astrid Blaauw te werken!”

Yvon Mocking - zangeres

Astrid Blaauw zorgt voor een perfecte bruiloft waarbij vooral goed gelet wordt op de details. Het bruidspaar beleeft een zorgeloze dag met Astrid als weddingplanner.

Mireille Aikman - Admiron Photography

Al meerdere malen hebben ik mogen samenwerken met Astrid Blaauw van Astrid Blaauw Weddings & Events en het is iedere keer weer een genoegen. Niet alleen tijdens de trouwdag zelf, waar zij vanaf het eerste moment het bruidspaar begeleid en ook alle gasten en leveranciers. Ook vooraf is de samenwerking altijd heel prettig.

Astrid begrijpt wat nodig is voor mij als fotograaf, om tot een mooi resultaat te komen. Een ontspannen bruidspaar dat zich nergens zorgen over hoeft te maken en met volle teugen kan genieten van hun dag. Daar zorgt zij voor, dat haar bruidsparen de mooiste dag van hun leven beleven. Dat gevoel, die ontspannen sfeer maakt dat ik daar weer prachtige foto's van kan maken.

Ze is professioneel, talentvol, creatief en daarnaast ook een heel leuk mens. Grote bruiloften of juist klein en intiem, ze draait haar hand er niet voor om lijkt het, maar ze is dan ook niet voor niets Master Weddingplanner. Kortom bij Astrid Blaauw is de organisatie van je bruiloft in goede handen. 

Anja Daleman - A Shots Fotografie

“Ik heb Astrid leren kennen tijdens het huwelijk van René en Marjolijn in Haarlem afgelopen jaar. De dag werd over 3 verschillende locaties verdeeld en alles was tot in de puntjes georganiseerd. Astrid is creatief (prachtig aangeklede tafel voor het diner!), onopvallend aanwezig, fijne enthousiaste persoonlijkheid. Geeft aandacht waar nodig is, heeft oog voor detail. Ik zou het een feestje vinden om nog eens met haar te mogen samenwerken! Echt een top weddingplanner!!”

Brenda Goudriaan - Trouwbox/We love trouwen

“Laat ik 2011 eens goed beginnen door Astrid warm aan te bevelen bij "bruidsparen" en collega's in de branche, Ik ken Astrid nu al bijna 4 jaar en het eerste contact was gelijk zeer prettig. Ik belde Astrid om haar de dienstverlening van onze Trouwbox aan te bieden. Nu vele jaren later is Astrid nog altijd klant en alhoewel het voor haar altijd moeilijk is om een heel effectief resultaat uit de deelname te behalen blijft ze de samenwerking zoeken en de communicatie open houden. Het is fijn om met mensen samen te werken die volhardend zijn in dat wat ze doen en er zo vol voor gaan!. 2011 is het jaar waarin ik de samenwerking met Astrid hoop te intensiveren en dat de stap voor haar om zich exclusief op haar eigen bedrijf te richten positief uitwerkt. Ik weet zeker dat het wel goed komt!”

François de Kok - Royal Rushes

“Het is erg fijn om met Astrid samen te werken. Punctueel, eerlijk en altijd gezellig.”

Jitske Galgenbeld - Officemanager Weddingplanners International

“Astrid is een professioneel weddingplanner die voor de volle 100% voor haar onderneming gaat. Ze wil zich graag ontwikkelen en fulltime voor haar onderneming gaan. Ze heeft een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel, wat het erg prettig maakt om samen te werken met Astrid.

Guusta Veldman - Yes I do 2

Afgelopen maand heb ik als freelance BABS (buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand) 3 keer met Astrid zeer prettig samengewerkt. Ik ben onder de indruk van de manier waarop zij als weddingplanner werkt. Ze heeft alles onder controle, ze is rustig, onopvallend aanwezig waar het nodig is. Ze is creatief en praktisch. Maar bovenal heeft ze hart voor haar bruidsparen die haar dan ook volledig vertrouwen. Echt een topweddingplanner! Ik beveel haar van harte aan.