Yvette en Martijn

Begin 2012 besloten wij te gaan trouwen! De vraag was alleen; hoe organiseren wij een dag om nooit te vergeten tussen het werken, onze drie kindjes en ons sociale leven door. Wij wilden geen familie of goede vrienden belasten met de taak  van organisator en ceremoniemeester.

De uitkomst voor ons lag bij Astrid Blaauw. Astrid heeft ons tijdens de hele organisatie enorm gesteund. Sterker nog, zonder haar adviezen, adressen van leveranciers en kennis van alles wat met een huwelijk te maken heeft, hadden wij  nooit zo’n perfecte dag beleefd!

Astrid is op onze huwelijksdag onze ceremoniemeester geweest. Zij heeft een hele professionele aanpak die warm, persoonlijk en vertrouwd aanvoelt. Wij hebben ons tijdens de hele dag geen moment zorgen gemaakt over de organisatie, alles liep op rolletjes. Wij hebben hierdoor met volle teugen kunnen genieten!

Wat zijn wij blij met de keuze die wij in het begin gemaakt hebben om Astrid te vragen als weddingplanner/ceremoniemeester! Dit vak is haar op het lijf geschreven. Astrid maakt een trouwdag zorgeloos, ontspannen en onvergetelijk!

Liefs Martijn en Yvette

Locaties:
Stadhuis Heemstede
Landgoed Groenendaal

Fotograaf:
Cynthia van Dijke Photography

Foto's

Terug