Wim en Irene

Astrid heeft ons geholpen bij de voorbereiding van onze trouwdag. In eerste instantie hadden wij Astrid voor een weddingconsult ingeschakeld. Tijdens dit gesprek merkten we dat het prettig was om met haar over de huwelijksdag te sparren. Wij voelden een 'klik' met elkaar. Daarom hebben wij Astrid gevraagd als weddingplanner voor ons huwelijk.

Door de ervaring van Astrid en haar professionele benadering wist zij onze ideeën en wensen te vertalen naar onze trouwdag. De waarde van Astrid als weddingplanner zat ook in het uitvoerige draaiboek voor de gehele dag.

De huwelijksvoltrekking wist zij goed op waarde in te schatten. Met haar suggesties hebben wij een persoonlijke en sfeervolle ceremonie kunnen samenstellen.

Astrid heeft goede en leuke tips gegeven voor ons programma. De gouden tip was de roofvogelshow. Jong en oud hebben hier enorm veel plezier aan beleefd.

Astrid heeft een scherp beeld van wat een huwelijksdag zo mooi maakt. Het vertrouwen in haar trok ons op momenten over de streep en liet ons knopen doorhakken. Wij hebben daardoor een dag kunnen maken waar wij beiden blij van werden. Voor alle gasten van ons was overduidelijk hoe wij samen een prachtige dag hadden.

Wim en Irene Bos

Locatie : Het Heerenhuys

Fotograaf : Rijst en Rozen Trouwfotografie

Foto's

Terug