Wim en Denise

Tijdens een surprise party voor Wim ben ik door hem, in bijzijn van de gezamenlijke kinderen, familie en vrienden, ten huwelijk gevraagd. Het aanzoek heb ik geheel niet aan zien komen, laat staat verwacht, maar het mooie is dat alle kinderen bij dit bijzondere moment aanwezig waren en dit toejuichten.

Een week na de surprise party waren wij op weg naar een feest en tijdens de autorit begonnen wij te praten over hoe wij nu onze huwelijksdag moesten gaan invullen. Het begon mij te duizelen van alle dingen die geregeld moesten worden… en al pratende kwam ik erachter dat wij hulp nodig hadden. Maar wat voor hulp dan wel?

De volgende ochtend ben ik gaan googelen en kwam de naam Astrid Blauw Weddingplanner tegen. Na een heel fijn telefoongesprek hebben wij elkaar het weekend erop in Hoofddorp ontmoet.

Je vertelde wat jij als een weddingplanner voor ons kon betekenen en al snel hadden wij de beslissing gemaakt. Vanaf dat moment werd jij, Astrid, onze vraagbaak en heb je ons van begin tot het eind fantastisch bijgestaan met allerlei suggesties over locaties, leveranciers, de dagindeling en verschillende bruidsbeurzen. 

5 Mei 2012 was het zover… een prachtige dag en bij aankomst bleek Astrid al op locatie aanwezig te zijn. Alle leveranciers waren druk bezig de locatie te stylen en ik was overdonderd door zoveel bedrijvigheid. Astrid zag dit en bracht mij naar de bruidssuite en toen zij de deur opende zat de hairdresser al klaar, een prachtige bos bloemen van mijn aanstaande stond op de tafel, de zon scheen door de grote ramen… écht dat plaatje was perfect!

Dit is waar het allemaal om gaat; het bruidspaar zo naar de zin te maken dat ik nog steeds hét gevoel van dat moment terug kan halen… dank je wel Astrid.

De hele aanloop, alle voorbereidingen en als grande finale de huwelijksdag zelf met een fantastisch feest; het was allemaal geweldig… Deze bijzondere belevenis heeft al onze verwachtingen overtroffen!

Dit hebben we geheel aan jou te danken Astrid... Vanaf het begin tot in de vroege uurtjes ben je erbij geweest en hebt ons met van alles geholpen. 

Je bent een lief en warm persoon. Je straalt als je het bruidspaar naar de zin kan maken (de voorpret alleen al) en je bent zeer attent.

Heel héél hartelijk dank voor de zeer professionele en prettige samenwerking waar wij voor altijd met veel plezier op terug zullen kijken. 

Lieve groeten van Wim en Denise

Locatie:
Landgoed Waterland

Fotograaf
Bruidsfotografie Hanriette van Leeuwen

Het prachtige bloemwerk is verzorgd door Stijlvol Groen
Hierbij een slideshow met de beelden.  

Foto's

Video

Terug