Wendy en Michiel

Wij waren al enige tijd verloofd maar door ons drukke leven kwam het er maar niet van om daadwerkelijk de bruiloft te organiseren.Het werd ons duidelijk: wij hadden hulp nodig! 

Toen wij onze intake met Astrid deden hadden we al meteen een klik: Astrid is zeer professioneel maar tegelijkertijd ook een leuke persoonlijkheid met veel oprechte aandacht voor het bruidspaar. Astrid heeft een goed netwerk. Dit scheelde ons enorm veel tijd in het zoeken naar leveranciers en locaties. We hebben een groot deel van de suggesties van Astrid opgevolgd, maar hebben ook duidelijk onze eigen keuze gemaakt en deze combinatie heeft tot een fantastische dag geleid.

In de aanloop naar de dag toe heeft Astrid ons regelmatig op koers gehouden om alles bijtijds geregeld te hebben. Stiekem moet er nog best veel gebeuren zo in de laatste weken voor een bruiloft :-).

Op de dag zelf verzorgde Astrid de rol van ceremoniemeester met verve. Wij vonden het heel fijn dat we geen familieleden of vrienden met deze rol hoefden te belasten zodat iedereen optimaal van de dag kon genieten. En het was ook snel duidelijk dat ceremoniemeester zijn iets is waarbij ervaring belangrijk is. Het was een verademing dat Astrid alles ter plaatse regelde met leveranciers, de locatie, fotografen etc. Wij hebben ons daar geen moment druk over hoeven maken en hebben zo zorgeloos kunnen genieten van de dag. Astrid zorgde ervoor dat het de hele dag op rolletjes liep en lette daarbij ook op de details; het jasje van de bruidegom na de eerste dans naar de kamer brengen was bijvoorbeeld erg attent. Ook de wat grotere calamiteiten, zo hadden wij een gast die ziek werd, heeft ze opgelost zonder ons er ook maar enig moment mee te belasten.

Van onze gasten hebben we veel complimenten over Astrid gekregen. Iedereen vond haar de dag op een prettige en warme manier leiden zonder daarbij op de voorgrond te treden. Ook voor onze gasten was het erg fijn dat ze bij een professioneel iemand terecht konden voor hun vragen of andere problemen.

Al met al kunnen we Astrid van harte aanbevelen en als we het nog een keer over zouden doen (uiteraard blijven wij voor altijd getrouwd en komt er dus geen tweede keer) zouden we zonder twijfel weer Astrid in de arm nemen. Veel dank Astrid voor jouw bijdrage aan onze fantastische dag!

Wendy en Michiel

Locatie : Kasteel de Hooge Vuursche

Fotograaf : Wish Tree

Weddingclip : Royal Rushes

Foto's

Video

Terug