Wendy en Danny

Eind vorig jaar besloten we te trouwen. Datum vaststellen, locatie zoeken, kleding uitzoeken, waar moet je beginnen? Omdat we het leuk vonden om alles zelf te regelen zijn we gewoon in het diepe gesprongen.

Al snel kwamen we er achter dat we onze vrienden niet wilden belasten met het ceremoniemeesterschap. Wij vonden dat al onze vrienden een relaxte dag horen te hebben om samen met ons te kunnen feesten. Zo kwamen we al snel bij Astrid Blaauw terecht.

Meteen bij de 1e kennismaking wisten we dat we goed zaten. Het regelen van onze trouwdag met begeleiding van een professional, dat past bij ons. Als het nodig was had Astrid altijd wel een goed advies of leuke ideeën. Ook hebben we dankbaar gebruik gemaakt van haar betrouwbare netwerk.

Op onze trouwdag heeft Astrid overal voor gezorgd, niets is haar teveel. Een 1000-poot die voor iedereen klaar staat, heel attent is naar onze gasten en die ons de hele dag in het zonnetje heeft gezet. Leuke ontvangst thuis, een speciaal entree met het diner, alles was even hartverwarmend.

Samen met Astrid hebben we gezorgd dat onze trouwdag helemaal naar onze zin is verlopen. Door haar ervaring zijn wij nergens tegen aan gelopen wat niet goed is gegaan. Wij hadden niet beter kunnen wensen!!

Astrid is een prettig, mooi en warm persoon, die zeer punctueel en daadkrachtig is, met veel liefde en passie voor het vak.

Astrid bedankt!!

Locaties : Raadhuis Heemstede en Hotel Restaurant de Rustende Jager

Fotograaf : David Currie Photography

Foto's

Terug