Pascal en Sandy

Het grote woord was eruit….wij gingen trouwen! En nu?….een groot grijs vlak. Wij kwamen er snel achter dat wij daar iemand voor nodig hadden. Eigenlijk na het eerste gesprek waren we eruit. Astrid zou onze weddingplanner worden. Het werd een leuk gesprek! De 3e kandidaat die nog op gesprek zou komen heb ik afgebeld.

Door het brede netwerk van Astrid waren wij al snel gekoppeld met diverse leveranciers. Dit waren ook leveranciers die al mooi op elkaar ingespeeld waren. Dit was goed terug te zien op de grote dag zelf. Astrid bewaakte onze deadlines goed en zorgde ervoor dat we alles tijdig voor elkaar hadden.

Ook hadden wij afgesproken dat Astrid alle rsvp kaartjes in ontvangst nam, zodat wij daar geen omkijken naar hadden. Ja, de maanden ernaartoe verliepen zo relaxed, waardoor wij zelf intens konden genieten van de voorbereidingen.

16 juni, de grote dag! Relaxter had ik niet kunnen beginnen! Daar liep ik dan, zorgeloos, met mijn vader aan mijn arm. Alles was goed geregeld en de dag verliep vlekkeloos! Wij kunnen Astrid iedereen aanraden! Haar expertise is buitengewoon en naast dat is ze gewoon een superleuk mens om mee samen te werken!

Pascal en Sandy

Trouwlocatie: Kasteel de Hooge Vuursche

Fotografie: Barbara Fotografie

Weddingclip: Royal Rushes

 

Foto's

Video

Terug