Daan en Birgit

Lieve Astrid,

Allereerst ontzettend bedankt voor alle hulp tijdens de hele weg er naar toe en op de dag zelf! We hebben de samenwerking als super prettig ervaren!

We hebben Astrid leren kennen op de Love & Marriage beurs waar we een weddingconsult hadden gewonnen. Tijdens dat consult voelden we al meteen een klik en werden we erg enthousiast van Astrid haar manier van werken. We hadden het gevoel dat er goed naar ons geluisterd werd en dat we het juiste advies kregen bij onze ideeën.

Ook het feit dat Astrid ons in contact heeft gebracht met verschillende leveranciers die erg bij ons pasten, was heel fijn. Op deze manier hadden we een goed overzicht van de mogelijkheden en hebben we uiteindelijk de juiste leveranciers kunnen kiezen.

Zoals we al eerder hebben gemeld heeft Astrid ons erg geholpen tijdens de hele weg naar het huwelijk toe. We konden altijd bij haar terecht en het was heel fijn om af en toe even de bevestiging te krijgen die je nodig hebt of de juiste tip te krijgen om weer verder te kunnen.

Maar ook op de dag zelf was het super fijn om Astrid erbij te hebben. De hele dag heb je de zekerheid dat er iemand achter de schermen voor je is en precies weet hoe je wilt dat de dag verloopt en er alles aan doet om het ook zo te laten verlopen. Dat geeft een super relaxed gevoel!

Lieve Astrid, we hebben mede dankzij jou de meest fantastische bruiloft gehad! Het was nog mooier dan we hadden durven dromen! Dank je wel!

Liefs, Daan en Birgit

Locatie : Kasteel de Hooge Vuursche

Fotograaf : Gerhard Nel Fotografie

Weddingclip : Royal Rushes

Foto's

Video

Terug