Diederik en Olga

Lieve Astrid,

Totaal onverwacht werd ik dit jaar op mijn verjaardag ten huwelijk gevraagd. Bovenop een berg in de sneeuw tijdens onze ski vakantie. We waren het er meteen over eens dat we een professionele weddingplanner/ceremoniemeester wilden inschakelen omdat we niemand uit onze vrienden- en familiekring met deze verantwoording wilden belasten.

Op de site van Duin&Kruidberg kwamen we de naam Astrid Blaauw tegen. Tijdens ons bezoek aan D&K waren de medewerkers erg over je te spreken. Reden dus om een afspraak te maken. Diederik heeft je gebeld en tot onze grote verbazing bleek jij in hetzelfde skigebied ten huwelijk te zijn gevraagd. Heel bijzonder.

We hebben de voordelen van een weddingplanner en ceremoniemeester absoluut ervaren. Spin in het web, voorafgaand en tijdens de bruiloft.

D&K werd toch niet onze trouwlocatie, we wilden iets intiemer. Diederik kende Het Roode Koper van een zakelijk event en vroeg jouw mening. Ook jij was enthousiast en wist ook precies wie je moest bellen zodat we diezelfde week bij HRK een heel fijn kennismakingsgesprek hebben gehad.

Ook van de andere leveranciers heb je goed kunnen inschatten wie bij ons past. Je gaf ons van fotograaf, videograaf, nanny, visagie etc. 2 of 3 namen door waar wij een keus uit konden maken. Deze mensen zijn zo’n essentieel onderdeel van je trouwdag, heel belangrijk om daar niet zomaar iemand voor te kiezen. Ook omdat jij deze mensen goed kent verloopt op de trouwdag de communicatie heel makkelijk en prettig. 

Ik ben zelf ontzettend perfectionistisch en heb vooraf alle puntjes op de i gezet. Alles was geregeld. Op onze trouwdag kon ik ook volledig genieten. Mocht er toch iets niet helemaal gaan zoals gepland dan wist ik dat jij dat volledig professioneel zou oppakken. Het plan was om buiten te trouwen, de zon scheen en er was mooi weer voorspeld en de stoelen stonden al op het gazon opgesteld. Totaal onverwacht begon het enorm te regenen waardoor in allerijl binnen alles opgesteld moest worden. Dat is meer dan goed gelukt. Het was prachtig gedaan. Niks afgeraffeld, geen b-keus gevoel. Geen stress maar professionaliteit! 

Onze trouwdag is een dag geworden om nooit te vergeten. Zoals Diederik zegt: Een dag met een gouden rand. Onze dochter wil volgend jaar weer trouwen, zo leuk heeft ze het gevonden. Nanny Suzanne van La NouNou verdient ook absoluut een pluim. 

We hebben inmiddels van Evert Doorn een preview binnen van de prachtige foto’s die zijn gemaakt. En wat zijn we blij dat we hebben gekozen voor een weddingclip. 
Het grote nagenieten is begonnen!

Veel liefs van Diederik & Olga

Locatie: Landgoed Het Roode Koper

Fotograaf: Evert Doorn Fotografie

Foto's

Terug