Theo en Debby

Een complete verrassing
iets wat je niet meer verwacht na 20 jaar 'verkering'.... een aanzoek, we gaan trouwen! Maar, hoe regelen twee perfectionisten, met allebei een drukke baan, een druk sociaal leven en een hele lieve 4-jarige dochter, een geweldige bruiloft?
 
Het antwoord
kwam in de vorm van een mail van Astrid Blaauw Weddings & Events. Een hele professionele mail waarin wij gefeliciteerd werden met ons voornemen te gaan trouwen en waarin de mogelijkheid werd geboden tot het aangaan van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In eerste instantie werden we wat lacherig, want een weddingplanner, dat zie je toch alleen in Amerika? We besloten het gesprek aan te gaan. En dat veranderde meteen een heleboel. Het werd een heel fijn kennismakingsgesprek, met een lach en een traan, met een heel fijn mens. Het voelde meteen vertrouwd.
 
Samen met Astrid
hebben we, in de aanloop naar ons huwelijk, onze wensen in kaart gebracht en omgezet in daadwerkelijke actie. Op gezette tijden hadden we afspraken met elkaar, altijd heel gezellig!, om de checklist door te nemen. Hiermee hielden, zowel Astrid als wijzelf, een goed overzicht van zaken die al geregeld waren of nog geregeld moesten worden. Astrid ging mee op locatiebezoek, bruidsjapon passen, trouwkaarten uitzoeken; overal was zij voor in en niets was haar teveel. En altijd was het gezellig en voelde het vertrouwd.
Gretig hebben wij gebruik gemaakt van het grote netwerk van leveranciers, dat Astrid om zich heen heeft gebouwd. Zo hadden we de mooiste trouwkaarten, vonden we een fantastische trouwambtenaar, een hele lieve topfotograaf (die ook nog eens geweldige foto's heeft genomen!), een prachtige, originele trouwclip, trouwringen naar eigen ontwerp….. en zo verder.  Astrid attendeerde ons op verschillende mogelijkheden, bracht ons in contact met diverse locaties, leveranciers (die bij ons pasten) en informeerde over bruidsbeurzen om ideeën op te doen.
 
Op onze huwelijksdag
was Astrid, samen met collega weddingplanner Liz, al vroeg aanwezig bij de bruid in spé. Astrid hield overzicht aan de hand van haar zelfgemaakte, zeer gedetailleerde draaiboek. Tot op de minuut waren alle momenten van de dag gedocumenteerd. Voor ons was dat een zeer geruststellend gevoel.
Astrid hield alles strak in de hand, ze gaf rust, zorgde voor rustmomenten voor het bruidspaar en regelde alles. Alle momenten van de dag hebben we kunnen genieten en elk moment van onze trouwdag hebben we heel bewust meegemaakt.
 
Waarom Astrid?
Mocht je twijfelen over het nut van een weddingplanner? Niet doen!
Ga een gesprek aan met Astrid en voel wat wij voelden tijdens ons eerste gesprek met haar. Astrid neemt je veel werk uit handen, zorgt voor het overzicht en voor de rust. Ze weet waar ze het over heeft, wanneer bepaalde stappen gezet moeten worden en ze weet waar je de juiste contacten/leveranciers kunt vinden. Astrid attendeert, informeert, regelt en organiseert alles op en rondom een huwelijksdag. Zij is professioneel, betrokken, voelt zich verantwoordelijk, staat open voor alle ideeën, maar is bovenal een ontzettend lieve, warme vrouw, waar wij van zijn gaan houden.
 
Astrid, we zijn ontzettend blij dat we je hebben mogen leren kennen en dat je zo'n belangrijke spil op ons huwelijk wilde zijn. Heel veel dank voor jou en Liz; jullie zijn toppers!
 
Veel liefs
Theo & Debby

Locatie:
Het Polderhuis
Hotel de Beurs
Trouwclip
Royal Rushes
Fotografie:
David Currie Photography

Foto's

Video

Terug