Sudish en Hester

Zaterdag 17 oktober 2015 zijn wij getrouwd op het landgoed Duin & Kruidberg. Een bijzondere dag in ons leven die mede dankzij Astrid voor ons perfect verliep.

Nadat wij het landgoed Duin & Kruidberg hadden gekozen als 'de locatie' voor onze bruiloft, zijn wij na gaan denken over onze wensen en ons gaan oriënteren op de mogelijkheden om deze dag bijzonder en compleet te maken. In deze oriënterende fase zijn wij in januari naar een open trouwhuis geweest op Landgoed Duin & Kruidberg. Hier raakten we aan de praat met Astrid en kregen we gelijk een goed gevoel over haar manier van aanpak. Daarom kozen we ervoor haar te vragen om als ceremoniemeester op te treden.

Tijdens het eerste gesprek kwam meteen goed naar voren wat wij van de dag verwachtten en wat onze wensen daarbij waren. Wij vonden het hierbij erg prettig hoe Astrid naar ons luisterde, erop inspeelde en tips en richtlijnen gaf voor het plan van aanpak. Ook dat wij onze zussen een belangrijke rol in de planning wilden geven op deze dag was voor Astrid geen probleem en hierbij gaf ze gelijk aan hoe we dit het beste aan konden pakken, zodat zij hier goed op in kon spelen.

Bij de voorbereidingen hebben we geregeld contact gehad via de mail. We konden eigenlijk voor alles bij haar terecht en het fijne was dat zij snel reageerde en hierbij ook dingen van ons overnam.

Uiteindelijk spraken wij, nadat het draaiboek compleet was, nog een keer op locatie met Astrid af. In eerste instantie was ze wat geschrokken van het draaiboek, omdat dit bijna een boek was geworden en ze bereidde ons erop voor dat dit in zo’n korte tijd eigen onmogelijk was te regelen. Toch kregen wij het met haar hulp allemaal voor elkaar!

Op de dag zelf liep het programma vanaf het begin eigenlijk direct al uit. Ook hierin ging Astrid weer fantastisch mee. Dat zorgde er soms voor dat we van het ene onderdeel in het andere terecht kwamen zonder dat het echt tot ons doordrong. Ondanks het uitgebreide programma hebben wij echter geen moment spanning of stress ondervonden.

Kortom, dankzij Astrid hebben wij de dag van ons leven gehad en er volop van kunnen genieten. Het had zomaar gekund dat de dag zonder haar volledig in de soep was gelopen! Dank je wel Astrid voor alle hulp en energie die je in ons en deze dag heb gestoken! Deze dag neemt niemand ons meer af en geeft ons alleen maar leuke herinneringen voor de rest van ons leven!

Locatie : Landgoed Duin & Kruidberg

Fotografie : Paula Romein Fotografie

Foto's

Terug