Sophie en Peter Paul

Al lang voordat ik ooit ten huwelijk was gevraagd wist ik al één ding: als ik ooit ga trouwen, wil ik Astrid daar bij hebben! En zie hier, Astrid heeft afgelopen 20 juni voortreffelijk voor ons en onze gasten gezorgd op onze bruiloft als professionele ceremoniemeester!

Al bij de voorbereidingen bleek dat Astrid heel veel kennis en contacten heeft binnen de bruidswereld. Gezien ik zelf bruidsfotograaf ben, hadden we daarom direct een klik! Astrid is doortastend en weet van aanpakken, iets wat wij als zeer prettig hebben ervaren.

Eigenlijk wisten we zelf heel goed wat we wilden voor onze bruiloft: een mooie, relaxte dag met onze lieve familie en vrienden, lekker eten en een goed drankje. Astrid heeft onze wensen heel goed vertaald naar de werkelijkheid.

Bij binnenkomst in de ceremoniezaal zag alles er precies uit zoals in m'n dromen. Overal prachtige blauwe hortensia's, de zaal ademde een lichte en prettige sfeer. Ook de dinerzaal was prachtig ingericht, vol alle details die wij zelf hadden bedacht, en wat Astrid perfect had uitgevoerd.

Ze heeft er voor gezorgd dat de hele dag op rolletjes liep en wij eigenlijk amper gemerkt hebben hóe snel die dag voorbij vloog. Toen ze tijdens het diner naar ons toe kwam en zei dat het eventjes regende, hadden we dat niet eens door gehad. We waren simpelweg volop aan het genieten!

Lieve Astrid, bedankt voor alle goede zorgen op onze mooie dag!

Locatie : Orangerie Elswout

Fotografie : Luther Fotografie

Foto's

Terug