Rufino en Michelle

Wij hebben echt een geweldige relaxte dag gehad. Astrid laat in principe aan jou over wat je allemaal wilt op zo’n dag en zij bekijkt vervolgens of het allemaal haalbaar is en geeft ook tips om het eventueel op een andere manier aan te pakken. Daarna maakt zij voor jou alle afspraken met leveranciers zoals bruidswinkels, trouw-/feestlocaties, bloemisten, etc., zodat het enige wat je dan nog hoeft te doen is langsgaan en uitzoeken wat bij jouw ideale dag past. Ook regelt zij leuke kortingen bij bepaalde leveranciers, zodat je optimaal profijt hebt van haar als weddingplanner.

Het geeft een enorme rust. Mensen zeggen wel eens dat ze liever zelf alles willen regelen, maar er komt echt een hoop bij kijken. Uiteindelijk heb je wel zelf uitgezocht hoe je alles wilt hebben, maar de weddingplanner regelt het vervolgens allemaal.

Ook op de dag zelf is het ideaal. Zo vond ik het erg fijn dat ik geen vrienden kwijt was als ceremoniemeester, zodat iedereen kon genieten. Het is echt een hele klus, ceremoniemeester zijn!

Astrid is erg professioneel en ze houdt alle gasten in de gaten en springt erop in zodra ze ziet wanneer iemand iets nodig heeft. En dit zonder dat het aan haar gevraagd wordt. Ze heeft er echt gevoel voor!!! Astrid is echt de ideale gastvrouw! Wij hebben geen enkel ogenblik ergens aan hoeven denken, want we vertrouwden Astrid volledig; dat zij ervoor zou zorgen dat alles goed kwam!

Astrid, echt enorm bedankt en ik hoop dat er nog veel meer mensen van jouw diensten kunnen genieten!

Liefs Rufino & Michelle

Locatie
Stadhuis Haarlem
Mango's Beach Bar

Fotograaf
Van Dijke Fotografie

Foto's

Terug