Rudy en Ingeborg

Voorafgaande aan de bruiloft

Astrid is op dit moment hard voor ons aan het werk en zij is een perfectionist: ze zorgt ervoor dat aan alles wordt gedacht; zij regelt en bewaakt afspraken, en let op de details. Zij neemt al je zorgen uit handen en dat is wel zo fijn, ook voor de ceremoniemeesters die veelal de details ongewild voor hun kiezen krijgen. Astrid verdient zichzelf nu al dubbel en dwars terug en dan moet de bruiloft nog komen!

Onze bruiloft

Hoe hebben we onze weddingplanner ervaren?

  • Astrid is zeer betrokken bij haar werk, je voelt gewoon als iemand liefde voor het vak heeft. Het is fijn er achter te komen dat Astrid een perfectionist is die hard werkt. Je hoeft er dus zelf niet achteraan. Heerlijk!

Wat is de toegevoegde waarde van onze weddingplanner?

  • Zij neemt een hoop geregel en zorgen uit handen. Astrid ziet het werk zelf, omdat ze alles tot in de puntjes voor je geregeld wil hebben. Zowel voorafgaand als tijdens de bruiloft. Mocht er iets toch niet goed gaan, dan merk je daar niets van. Ze rent haar benen uit het lijf om jouw mooiste dag te laten slagen. Super!

Kunnen we onze weddingplanner iemand aanraden?

  • Ja! Ze neemt je heel veel zorgen en werk uit handen. Met name het werk waarmee je de ceremoniemeesters niet wilt opschepen, zoals het administratieve en communicatieve deel en al het geregel eromheen. Zo kun je jezelf focussen op de leuke dingen ;-)

Rudy en Ingeborg

Ervaring gasten

Astrid heeft de bruiloft van onze vrienden Ingeborg en Rudy georganiseerd. En dat heeft ze geweldig gedaan, zowel vooraf als tijdens de bruiloft! Astrid heeft aandacht voor details, houdt goed in de gaten wat er afgesproken is (bijvoorbeeld tussen de ceremoniemeesters) en komt haar afspraken altijd na. Zelf was ik door Ingeborg en Rudy gevraagd om ceremoniemeester te zijn; één van de drie. Tevens was ik getuige, best een opgave dus. Zonder Astrid had ik niet optimaal zelf kunnen genieten van de dag. Ik heb gezien dat een bruiloft organiseren een enorme klus is. Astrid deed het erg goed! Ze hield iedereen scherp (ook personeel van het hotel, restaurant en het feest) en had daarnaast ook aandacht voor de gasten van het bruidspaar. Wat me opviel was dat ze alle namen van de familieleden wist, terwijl ze de meesten voor het eerst die dag had ontmoet. Tijdens het feest bleef ze erg professioneel, maar kon er zichtbaar van genieten. Dat was dan ook niet zo moeilijk, het was een geweldig feest. Hulde aan de twee DJ's, die open staan voor allerlei verzoeknummers! Verder is Astrid altijd in een goede, positieve bui, ook op de kritieke momenten!

Adèle Elemans

Ik heb Astrid als weddingplanner voor het huwelijk van Rudy & Ingeborg in actie gezien. Door haar oog voor detail en haar tomeloze inzet heeft Astrid er voor gezorgd dat het bruidspaar, de ceremoniemeesters en de gasten een onvergetelijk weekend lang hebben kunnen genieten. Stiekem heb ik in haar gedetailleerde draaiboek gekeken en ik stond er van versteld. Alles is perfect volgens plan verlopen. Het meest indrukwekkende is toch wel dat de aanwezigen zorgeloos hebben kunnen genieten, zonder zich er van bewust te zijn dat Astrid van alles tot in de puntjes aan regelen was. Zelfs bij onvoorziene gebeurtenissen was geen vraag haar te gek. Astrid bleek in staat het hotel waar we de avond voor de bruiloft zouden overnachten, zelfs toen wij ver na sluitingstijd van de keuken aankwamen, een heerlijke warme maaltijd te laten serveren. Astrid, je bent een kanjer!

Cees van Duijn

Locatie: Hotel Galamadammen 
Boot: Frisius van Adel
Fotograaf: David Currie Photography

Foto's

Terug