Arie en Mirjam

Astrid heeft ons enorm geholpen om op ontspannen en efficiënte wijze onze huwelijksdag voor te bereiden. Ze heeft een uitstekend gevoel om de juiste contacten en keuze mogelijkheden die bij het bruidspaar passen voor te dragen zodat slechts uit een “shortlist” hoeft te worden gekozen. De voorliggende mogelijkheden bestaan dan ook alleen nog maar uit de beste en meest geschikte opties. 

De manier waarop ze denkwijze en levenstijl van het bruidspaar zich eigen weet te maken zorgt er voor dat uiteindelijk de beste fotograaf, locatie, bloemist, visagist enz. ten tonele verschijnen,  zonder dat we daar zelf een enorme tijdverslindende zoektocht voor hoefden te maken. 

Ook als “bewaker” van het tijdpad en voor het voeren van de regie in de aanloop naar en op de dag van de bruiloft is Astrid een ster gebleken. 

Vooral ook op de huwelijksdag heeft ze bewezen dat een professional toch echt een meerwaarde geeft die op niet geringe wijze bijdraagt om de dag vlekkeloos te laten verlopen.  Met name ook op onze huwelijksdag hebben we alleen maar hoeven te genieten in het vertrouwen dat Astrid voor de “rest” zou zorgen, wat ze dan ook fantastisch heeft gedaan!

We kunnen dan ook mede dankzij Astrid terug kijken op een geweldige dag! 

Locatie:
Grand Hotel Amrath Kurhaus

Fotograaf:     
Reflexx Reportages

Weddingclip:
Royal Rushes

Foto's

Video

Terug