Roger en Sandra

Wij hebben Astrid voor het eerst ontmoet op een introductiedag van Kasteel de Hooge Vuursche te Baarn, waar wij onze huwelijksdag hadden gepland. We hadden toen nog geen idee waarom we een weddingplanner nodig zouden kunnen hebben.

Nadat we daarover nagedacht hadden, werd het een erg leuke ervaring waar we nog steeds met plezier op terug kijken. Ons uitgangspunt was dat we onze familie en vrienden, onze gasten op het feest, niet wilden belasten met de organisatorische zorg van het feest. We zijn daar dankzij Astrid goed in geslaagd. Ze is efficiënt, toegankelijk en reëel. Ze is voor ons zéér ontzorgend gebleken en dat werd beloond tijdens de voorbereiding, de huwelijksdag zelf en de nabeschouwing.

Astrid heeft een zeer grote aandacht voor detail en planning; een draaiboek is bij haar in goede handen en verdient het om goed doorgelezen te worden. Ze denkt aan alle dingen die voor kersverse trouwlustigen niet gelijk vanzelfsprekend zijn.

Kortom, dit is een topper die geheel toegewijd is aan het resultaat: Een prachtig trouwfeest waar iedereen zich thuis voelt.

Sandra & Roger

 

Foto's

Terug