Robert en Wendy

Toen we medio 2011 begonnen met de voorbereidingen voor ons huwelijk op 1 juni 2012, hadden we redelijk goed zicht op de te verrichten werkzaamheden. We hadden ons inmiddels ingelezen en verdiept in de vele voor handen zijnde informatie. Achteraf is gebleken dat we, door de complexiteit en het tijdrovende aspect van een voorbereiding, het jaar heel hard nodig hebben gehad.

Na een half jaar van voorbereiden kwamen we tot de conclusie dat onze huwelijksdag -met onze specifieke wensen en ceremonies op meerdere locaties- in goede banen moest worden (be)geleid. Dit wilden en konden we niet overlaten aan één of meerdere familieleden; zij moeten namelijk net als het bruidspaar genieten van de dag! Voor het begeleiden van onze relatief jonge kinderen, hadden we reeds professionele hulp ingeroepen. Een logische vervolgstap was het inschakelen van een professionele ceremoniemeester.

Na onderzoek op internet kwam Astrid, op basis van haar goede referenties en professionele uitstraling, voor ons als belangrijkste gegadigde uit de bus. Na een zeer ontspannen en vrijblijvend gesprek was voor ons de keuze snel gemaakt.

Astrid heeft ons professioneel bijgestaan bij het verdere verloop van de voorbereiding, hierbij hebben wij dankbaar gebruik gemaakt van haar adviezen, alsmede haar vele contacten binnen de trouwbranche. In samenspraak is het draaiboek voor de huwelijksdag vastgesteld (alle locaties zijn op voorhand gezamenlijk bezocht!) en in een haalbaar (tijd)schema gepland.

Mede door Astrid zijn wij met een zeer ontspannen gevoel onze trouwdag ingegaan. Wetende dat de dag professioneel begeleid en gestuurd zou worden, was aanleiding voor ons om de dag intens te kunnen beleven en onbezorgd te genieten.

Astrid heeft alle contacten op de dag onderhouden en (samen met assistente Valerie) de problemen, die er dreigden, voortijdig opgelost zonder dat wij daar iets van hebben meegekregen. Chapeau! Astrid beschikt over goede communicatieve vaardigheden en er wordt gedaan wat is afgesproken!

Astrid, bedankt voor je steun, je lieve woorden, je aanwezigheid en voor het mede mogelijk maken van een voor ons fantastische trouwdag!

Lieve groet,
Robert en Wendy

Locatie:
Het Oude Stadhuis Wijk bij Duurstede
Protestantse Kerk Cothen
Paul Fagel Arsenaal Restaurants

Fotograaf:  
Evert Doorn Fotografie 
Blog van fotograaf Evert van Doorn over het huwelijk

Trouwclip:
Royal Rushes

Foto's

Video

Terug