Rob en Martine

We hebben Astrid ontmoet op een beurs in de Koepelkerk van het Rennaisance Hotel in Amsterdam. Na een aangenaam gesprek met haar waren we eigenlijk als snel overtuigd dat we haar graag als weddingplanner/ceremoniemeester voor onze bruiloft wilden hebben.

Wij hebben haar als ceremoniemeester aangetrokken omdat we alles, zover dat kan, perfect wilden en ons nergens druk om wilden maken op onze mooie dag en wilden vrienden en of familie ook niet belasten met deze taak.

In de aanloop naar onze bruiloft hebben wij hele prettige gesprekken met haar gevoerd en heeft zij ons nuttige tips gegeven. De leveranciers die wij op aanraden van haar hebben geboekt voldeden ook helemaal aan onze verwachtingen. Astrid luistert goed en snapt snel wat je bedoelt en wat bij je past.

Het is wel weer een kostenpost, maar dankzij Astrid hebben wij echt alleen maar genoten op onze dag en konden we de organisatie met een gerust hart loslaten. Het gevoel dat als er iets mis zou kunnen gaan en dan weten: 'Astrid regelt het wel' is echt een hele geruststelling en heel wat waard. Vooral als in de kerk blijkt dat de ringen zijn vergeten…;), Astrid lost het op!

Ze is heel professioneel en ondanks dat ze het hartstikke druk heeft op zo’n dag blijft ze rustig en is er tijd voor een geintje. Ze doet haar werk duidelijk met bezieling. Mede dankzij Astrid hebben wij echt een topdag gehad.
Astrid onwijs bedankt!

Rob en Martine Konijn

Locatie : Nicolaaskerk en Landgoed Waterland

Fotograaf : AV Fotoreportages

Foto's

Terug