Richard en Sharon

Voor onze trouwdag, die niet standaard genoemd mag worden, was veel voorbereiding nodig. Wij wisten in grote lijnen al hoe de dag eruit moest gaan zien en in welke sfeer en omgeving; sjiek en traditioneel met een vleugje modern. We kwamen er al snel achter dat onze wensen veel organisatie zouden betekenen waar de komst van een weddingplanner absoluut welkom was.

We waren in de gelukkige omstandigheid dat we Astrid al kenden en wisten dat zij organisatorisch veel kwaliteiten heeft. Zelf ben ik (de bruidegom) nogal kritisch en regel graag dingen zelf. Het was dus erg moeilijk om dit deel uit handen te geven, maar Astrid heeft dat op perfecte wijze overgenomen en ingevuld.

We hebben in de vele voorbesprekingen tot de trouwdag veel ideeën uitgewisseld en er zijn veel partijen benaderd, bezocht en vergeleken om tot de juiste keuze te komen van bedrijven die onze trouwdag onvergetelijk hebben gemaakt. Astrid heeft daar veel werk van gemaakt met een zeer goed resultaat. Verder werden er door Astrid zaken aangedragen waar wij zelf nog niet aan gedacht hadden.

Het is belangrijk dat je zelf intens kunt genieten van de voorbereidingen, maar zeker ook de trouwdag zelf. Door het inschakelen van Astrid is dat absoluut gelukt. Van de hele dag werd een draaiboek gemaakt met tot op de minuut nauwkeurig alle activiteiten, planning, afspraken, leveranciers, fotograaf, videograaf etc. Astrid was het centrale punt die zorgde dat alles liep zoals was gepland. Hierdoor hebben wij een zeer relaxte dag gehad waarvan we zelf intens hebben genoten.

Een ander groot voordeel van het inschakelen van een weddingplanner is dat je geen familieleden of vrienden opzadelt met het zijn van ceremoniemeester. Zo genieten ook zij volledig van de dag.

Eerlijkheidshalve moeten we zeggen dat we vooraf twijfelden aan de meerwaarde van een weddingplanner, maar gaandeweg het proces van voorbereiding bleek het absoluut onmisbaar.

Astrid in 5 woorden: accuraat, betrokken, flexibel, perfectionistisch, betrouwbaar.

Richard en Sharon

Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
Fotografie: Reflexx Reportages
Trouwclip: A Beautiful Day

Foto's

Video

Terug