Petra en Ronald

Een huwelijk voorbereiden is leuk, spannend en ook lastig. Wij kwamen er al snel achter dat een weddingplanner geen onnodige luxe is. Ook met een weddingplanner is het nog een hele klus.

Toen wij Astrid ontmoetten wisten wij het al direct, zij zou onze weddingplanner worden. Zij is realistisch en werkt met structuur. Astrid heeft een degelijk netwerk en heeft goed door wat en wie bij een bruidspaar past. Zij is een fijn persoon en een vakvrouw. Altijd beschikbaar voor onze vragen.

Astrid heeft ons enorm geholpen, bijvoorbeeld met het in contact komen van vakkundige en betrouwbare leveranciers en het aandragen van voor ons geschikte locaties. Uiteindelijk hebben wij een ideale locatie gevonden voor het huwelijksweekend en hebben wij met iedereen prettig samengewerkt. Het sprak ons ook aan dat zij zelf aan de slag ging met onze ideeën om te kijken wat mogelijk was. Zij regisseert waar nodig, en laat vrij als dat mogelijk is. Astrid houdt goed oog op de planning.

Het huwelijksweekend hebben wij ieder moment beleefd. Wij wisten namelijk zeker dat Astrid alles in de hand had en wij ons geen zorgen hoefden te maken. Een heerlijk gevoel als je erop kan vertrouwen dat het goed zit en het draaiboek klopt. Onze gasten waren vol lof over haar persoonlijke benadering. Astrid heeft ervoor gezorgd dat het huwelijk perfect was en ook de voorbereiding ervan leuk.

Petra en Ronald, Landgoed Duin & Kruidberg

Locatie: Landgoed Duin & Kruidberg

Fotograaf: Gerhard Nel Fotografie

Foto's

Terug