Paul en Mariƫl

Bij deze willen wij je hartelijk danken voor het helpen organiseren en het optreden als ceremoniemeester tijdens ons huwelijk op 5 augustus 2011 bij Beach Club O in Noordwijk.

Al tijdens onze eerste gesprekken bleek dat je veel ervaring en goede contacten hebt om deze 'mooiste dag van ons leven' tot een perfect feest te maken. Het bleek dat je veel verstand hebt van de 'eet-en-drink-arrangementen' (wij zijn altijd bang dat we tekort hebben) en daardoor hebben wij behoorlijk wat geld kunnen besparen terwijl er meer dan genoeg te verteren was.

Wij hebben ook kunnen profiteren van de vele contacten die je hebt in de trouwbranche. Het was fijn om te weten dat er iemand was met verstand van trouwerijen tijdens de dag zelf. Wij wilden er bewust geen direct familielid of vriend mee opzadelen, en dat bleek een hele goede keuze. Je had het druk die dag maar wist het goed in de hand te houden. Wij kunnen iedereen jouw diensten van harte aanbevelen. Je bent zeer flexibel ingesteld, hebt goede en unieke ideeën en je weet de organisatie goed in de hand te houden.

Nogmaals dank en wij wensen jou en je bedrijf het allerbeste toe.
Paul en Mariël

Locatie : Beachclub O
Fotograaf : Bruidsfotografie by Junglefrog Images

Foto's

Terug