Niek en Rixt

Onze trouwdag was in één woord geweldig!!

We begonnen ongeveer 2 jaar geleden met zoeken en kwamen met Astrid in contact via de bruidsbeurs in Hoofddorp. Sinds die tijd zijn we op zoek gegaan naar geschikte locaties. Na een tussenstop, wij zijn ook nog de ouders geworden van een prachtige dochter, gingen we weer verder met de voorbereidingen. Astrid was bij elke stap betrokken en dat gaf een rustig gevoel!

Eindelijk was 11-11-2011 aangebroken en wat is het toch een heerlijk gevoel dat je weet dat alles goed gaat lopen op die belangrijke dag! Het draaiboek zat strak in elkaar en met alles was rekening gehouden!
Nou is de bruid een type dat graag zélf de touwtjes in handen houdt :-) maar ik heb geen enkel gevoel gehad dat dat nodig was. Zoveel vertrouwen hadden we in Astrid dat alles wel goed zou komen! Ik kon het dus makkelijk loslaten (daar was Astrid wel wat bang voor dat me dat niet zou lukken :-) en heb van ieder moment genoten!

Het is een geweldige dag geworden! Zo leuk om te zien hoe alles bij elkaar komt wat je in je hoofd hebt zitten en dat alles er precies zo uitziet als je van tevoren had bedacht! Ook onze gasten hebben het erg naar hun zin gehad.

Mede dankzij Astrid haar hulp en ervaring is onze trouwdag voor ons precies zo verlopen als we in gedachten hadden…!

Astrid ontzettend bedankt voor al je hulp, aandacht en advies in de afgelopen jaren!! We vinden het ook leuk om te merken dat je, ook na onze bruiloft, nog steeds vol aandacht bent voor ons drieën!

Rixt, Niek en Faye

Locatie:
Kasteel de  Hooge Vuursche

Fotograaf:
Reflexx Reportages

Foto's

Terug