Michael en Gitta

In april van 2011 besloten wij dat we toch graag in het huwelijksbootje wilden stappen, maar dan wel in een kleine vorm. De locatie hadden we snel uit gezocht, Het Oude Slot, want daar werden we spontaan verliefd op! Wat is het daar mooi en alles op 1 locatie had onze voorkeur.

Doordat we het klein zouden houden en met weinig gasten, wilden we niemand binnen de genodigden de taak tot ceremoniemeester geven. Na een aantal websites af te hebben gezocht kwamen we uit op die van Astrid. De reactie die we op onze eerste mail kregen voelde direct al goed en de afspraak voor een kennismaking was toen snel gemaakt. Het was een heel fijn en vertrouwd gesprek. Astrid voelde goed aan waar we wel en niet van hielden en gaf hierdoor tips en contacten door. Die avond besloten we dat we heel graag wilden dat Astrid onze ceremoniemeester zou worden voor onze dag.

De tijd voorafgaande aan de bruiloft voerden we gesprekken met de contacten die Astrid ons door had gegeven:  fotograaf Pieter van Lierop, BABS Guusta Veldman en Mirjam en Ruud van Atelier NW voor de ringen. Allemaal mensen die met passie hun werk uitvoeren, maar ook goed luisterden naar ons en onze wensen. De keuze werd gemaakt dat al deze passievolle mensen de dag van ons op hun manier nog meer waarde zouden geven. Daarbij was het fijn dat wij Astrid op de hoogte hielden van onze stappen naar de bruiloft toe en door haar enthousiaste reacties hierop werd de weg naar de bruiloft alleen maar leuker.

21 juni 2012 was het dan zover!
Een dag met alle weersdelen: zon, regen, bewolkt en onweer, maar een dag om nooit te vergeten. Astrid zorgde ervoor dat wij konden genieten in optimale vorm! Ze paste zo goed tussen onze gasten dat het voelde of Astrid 1 van onze gasten was! Zoveel leuke reacties vanuit onze gasten; dat Astrid met hun een praatje maakte, de spontaniteit en het vertrouwde gevoel. Astrid is op en top weddingplanner. Iemand met gevoel, passie en oog voor detail! Het is eigenlijk jammer dat Astrid je maar 1 x in je leven zo'n mooie dag kan bezorgen!

Liefs Michael en Gitta

Locatie:
Het Oude Slot

Fotograaf :
Imagine Fotografie

Foto's

Terug