Michael en Daniëlle

Wij vonden het tijdens de voorbereidingen van ons huwelijk erg fijn dat we konden terugvallen op een weddingplanner. Astrid neemt werk uit handen, brengt rust en zorgt voor overzicht. Astrid heeft een groot netwerk en bracht ons in contact met leveranciers die konden voldoen aan onze wensen. Daarnaast waren we erg blij met de goede en handige tips voor de zaken die we zelf hebben geregeld.

Astrid is professioneel en voelt zich verantwoordelijk voor het complete plaatje. Op de dag zelf is zij de ceremoniemeester en werkt zij aan de hand van een gedetailleerd draaiboek. Astrid zorgt er voor dat alles verloopt zoals van te voren bedacht en gepland. Wij hebben, door Astrid in te schakelen, onze familie en vrienden niet met de taak van ceremoniemeester hoeven belasten en daardoor hebben zij volop van onze huwelijksdag kunnen genieten. Echt een aanrader!

Wij hebben een fantastische huwelijksdag beleefd. Door de voorbereidingen die we gezamenlijk hebben gedaan, hadden wij er alle vertrouwen in dat alles goed zou verlopen. Astrid heeft oog voor detail, is betrokken, daadkrachtig en heeft aan een half woord genoeg om alles te regelen.

Dank je wel voor je hulp!
Michael en Daniëlle

Locatie:
De huwelijksceremonie heeft plaatsgevonden in Restaurant de Molen
Paviljoen in de tuin gebouwd en ingericht door Anggrek Decor & Styling
Overkapping terras verzorgd door TentSolutions

Fotografie:
Studio Damon Fotografie

Weddingclip:
A Beautiful Day

Foto's

Video

Terug