Martijn en CĂ©line

We hebben Astrid ontmoet op een bruidsbeurs in Hoofddorp. We waren eigenlijk behoorlijk sceptisch tegenover het inhuren van een weddingplanner. Maar na een heel erg leuk en gezellig gesprek hebben we ons ingeschreven voor een kans tot het winnen van een weddingconsult. Tot onze grote verrassing hadden we nog gewonnen ook!

Tijdens het consult heeft Astrid veel van ons scepticisme weg kunnen nemen. Ook kwam Astrid al met veel ideeën en mogelijkheden en daarnaast alternatieven voor zaken die niet haalbaar waren. Na afloop van het consult kregen we een uitgebreid gespreksverslag; we waren zeer onder de indruk.

We besloten Astrid uiteindelijk in te huren omdat ze ons veel werk uit handen kon nemen, omdat haar contacten met leveranciers voordelig konden zijn en omdat het op de dag zelf zou voorkomen dat we een gast als ceremoniemeester moesten vragen (die dan dus minder van de feestelijke dag meekrijgt).

In de aanloop naar het huwelijk heeft Astrid nauwgezet haar checklist gevolgd en regelmatig met ons overlegd en meegedacht over de opties en te nemen besluiten. In deze periode is Astrid de kalme rots-in-de-branding gebleken die we nodig hadden. De dag zelf was prachtig en ontspannen. Een geslaagde mooiste-dag-van-ons-leven!

Martijn en Céline

Locatie:
Kasteel de Keukenhof
Katholieke Kerk Joannes de Doper
Hotel De Rustende Jager
Fotograaf:
David Currie Photography

Foto's

Terug