Mark en Linda

Als je mensen hoort praten over ons huwelijk dan hoor je vooral hoe fantastisch alles geregeld was, dat de locatie geweldig was, dat alles zo vlekkeloos verliep en tot in de puntjes geregeld was.

Maar vooral ook wie toch die dames waren met die 'oortjes' in. Of we een soort CIA beveiliging hadden? Maar nee, dat waren Astrid en haar assistente Liz, die de hele tijd met elkaar in contact stonden om onze huwelijksdag tot de mooiste dag uit ons leven te maken.

Want wat was alles goed geregeld, in het draaiboek was niets vergeten en alles liep soepel in elkaar over. En met alle ervaring die Astrid heeft denkt ze aan juist die dingen waar je als bruidspaar nooit aan zal denken. Dat wil je niet aan een vriendin of familielid overlaten; dat kan alleen een professional.

We hebben Astrid ontmoet op een weddingbeurs en daar hadden we direct een leuk gesprek over de verschillen tussen een bruiloft bij een strandtent of op een kasteel. Astrid vroeg of we wel eens nagedacht hadden over Kasteel de Hooge Vuursche. Nou nee, in onze beleving lag dat ver buiten ons bereik. Toch diezelfde middag maar eens op de bonnefooi gaan kijken…

Dat hadden we nooit moeten doen, want er was daarna geen weg meer terug! Wat een prachtige locatie! Dit zou onze trouwlocatie worden! En laten we het dan maar meteen goed aanpakken, met de hulp van een echte vakvrouw, want dat hadden we meteen door!

Astrid heeft een uitgebreid netwerk aan andere professionals, want hoe weet je of de fotograaf, de DJ of de catering ook echt goed zijn? Je moet er toch niet aan denken dat die DJ, die zo’n leuk verhaal had op een of andere beurs, niet komt opdagen of tijdens de avond de sfeer totaal niet weet aan te voelen? Een nachtmerrie die door het hoofd van ieder bruidspaar gaat.

Ook daar hoef je je bij Astrid geen zorgen over te maken! Ze kent ze allemaal en weet welke het beste bij jullie huwelijk zal passen.

En ook al zal je er niet meteen aan denken, laat je verleiden tot het maken van de trouwclip door Royal Rushes. Dat is echt een ervaring en een blijvende herinnering waar je geen seconde spijt van zult hebben!

Astrid je bent (samen met Liz en Vincent) een kanjer!! Jullie hebben ons huwelijk tot een onvergetelijke dag gemaakt waarbij alles tot in de puntjes geregeld was, maar voornamelijk een dag waar wij met volle teugen en zonder zorgen van hebben kunnen genieten!!

Liefs, Mark en Linda

Locatie:
Kasteel de Hooge Vuursche
Fotograaf:
AG Fotografie

 

Foto's

Terug