Mariel en Arjan

In minder dan drie maanden een tweedaagse bruiloft regelen; dat was de uitdaging die we aangegaan waren met onszelf. Dat we daar hulp bij nodig zouden hebben wisten we meteen; we vinden het allebei erg belangrijk dat alles tot in de puntjes verzorgd en geregeld is.

Astrid was de tweede weddingplanner waar we een voorgesprek mee hadden en na een paar minuten was het al duidelijk; deze aardige en sympathieke dame weet waar ze over praat en is de juiste persoon die ons gaat helpen onze droom te verwezenlijken. Toen Astrid tijdens dat gesprek liet blijken al heel veel voorwerk te hebben gedaan en ook nog even met de gouden tip kwam om de indeling van onze trouwdagen iets aan te passen waardoor alles ineens veel logischer in elkaar viel, wisten we het zeker. Naar haar waren we op zoek!

Onze trouwdagen zijn echt onvergetelijk geworden. Helemaal zoals we in gedachten hadden; op een droomlocatie, met de beste trouwfotograaf van Nederland, een trouwclip die we dagelijks terugkijken, prachtige live-muziek, een onvergetelijke ceremonie door Guusta Veldman; het was werkelijk perfect. Alle leveranciers die Astrid heeft voorgesteld bleken tot de besten in hun vak te behoren. Wij en onze gasten hebben van alles met volle teugen genoten!

Het meest bijzondere is dat wij en onze gasten deze dagen in alle rust hebben kunnen beleven dankzij de perfecte organisatie en begeleiding van Astrid Blaauw en haar assistente Liz van de Lande.

Wij hebben kunnen genieten omdat we zeker wisten dat de complete organisatie in zeer goede handen was. Ook onze gasten waren achteraf vol lof over de relaxte, ontspannen sfeer en de perfecte organisatie.

Wie op zoek is naar een Weddingplanner die er voor zorgt dat jullie dag de mooiste van jullie leven wordt, moet zeker contact opnemen met Astrid Blaauw. Een vakvrouw en bovendien iemand met een gouden hart en heerlijke glimlach. Wij zijn van haar gaan houden!

Mariel en Arjan

Locatie:
Kasteel de Hooge Vuursche
Agnietenkapel en St. Janskerk in Gouda

Fotograaf:
Reflexx Reportages

Weddingclip:
Royal Rushes
 

Foto's

Video

Terug