Edwin en Mariska

In het najaar van 2012 gingen wij op zoek naar de perfecte trouwlocatie voor ons huwelijk, dat in het voorjaar van 2014 zou gaan plaatsvinden. Al snel waren we het erover eens dat Kasteel Keukenhof de perfecte locatie zou zijn.

Tijdens een wedding-experience bij kasteel Keukenhof gaf Astrid, samen met haar collega Liz, een presentatie over de voordelen van het inhuren van een weddingplanner. Wij hadden persoonlijk nooit nagedacht over een weddingplanner, omdat we dachten dat het overdreven zou zijn en heel duur. Tot we hoorden dat je ook alleen het ceremoniemeesterschap aan een professional kunt over laten! Wat een uitkomst is dat!

Het betekent dat je zelf alle voorbereidingen kunt doen, wat wij juist heel leuk vonden. Maar tegelijkertijd heb je wel ruggespraak met een vakvrouw die precies weet hoe het werkt in de trouwbranche. De uiterst vriendelijke en daarbij professionele samenwerking met Astrid heeft ervoor gezorgd dat we de voorbereidingen van ons huwelijk alleen maar als ontspannen en leuk hebben ervaren.

Toen bleek dat Vincent, 1 van de dj's van Broken White, de man is van Astrid, was het plaatje helemaal compleet. Zo konden we in de week voor het huwelijk gezellig bij Astrid en Vincent op bezoek om zowel het draaiboek van de trouwdag als de muziek voor de feestavond te bespreken.

De voorbereidingen op ons huwelijk waren op deze manier al om van te genieten en dan hebben we het nog niet gehad over de dag zelf. We hebben niets anders dan complimenten gehad over onze bruiloft. Iedereen van de familie en vrienden kon ontspannen genieten van deze fantastische dag, net als wij zelf.

Het draaiboek was in handen van Astrid én haar man Vincent, dus alles werd tot in de puntjes verzorgd. Het enige wat wij hoefden te doen was genieten!

Groetjes, Mariska en Edwin

Locatie : Kasteel Keukenhof

Fotograaf : Sanders en Rozemeijer

Foto's

Terug