Loes en Sebastiaan

In juni 2015 zijn mijn man en ik getrouwd op landgoed Het Roode Koper te Leuvenum. Over de huwelijkslocatie waren wij het meteen eens. Zo ook over het idee dat er een weddingplanner moest komen!  De eigenaar van Het Roode Koper attendeerde ons meteen op Astrid Blaauw, met haar had hij vaker samen gewerkt en dat was altijd zeer goed bevallen.

We hadden direct een zeer goed gevoel bij Astrid want we merkten dat ze heel ervaren was. Ze heeft goede contacten met leveranciers, luisterde aandachtig naar onze wensen en kwam met veel goede voorstellen en ideeën. We hadden meteen het volste vertrouwen in haar.

Wij hebben een druk leven en hadden relatief weinig tijd voor de organisatie van ons huwelijk. Wat voor ons daarom met name heel waardevol is geweest, was dat Astrid ons aanspoorde op tijd beslissingen te nemen en knopen door te hakken.

Ook de huwelijksdag zelf had ze helemaal onder controle, zij hield zich strak aan het draaiboek waardoor de hele dag vlekkeloos en zonder vertragingen verliep en wij zelf tussendoor ook even een uurtje rust konden nemen.

Behalve haar professionaliteit is Astrid ook gewoon een heel hartelijk mens. Ze is voor ons een enorme steun geweest bij de voorbereidingen en de huwelijksdag zelf!

Locatie : Hotel Landgoed Het Roode Koper

Foto's

Terug