Linda en Lennard

Voor onze bruiloft op 26 juli 2014 waren wij op zoek naar een weddingplanner. We zochten iemand die ons kon helpen bij de organisatie, maar ook iemand die de dag als ceremoniemeester kon leiden.

Via Kasteel de Hooge Vuursche zijn we bij Astrid terecht gekomen en al haar geleverde diensten hebben zeker aan onze verwachtingen voldaan. Door haar brede netwerk hadden we fantastische mensen om ons heen verzameld die onze dag echt onvergetelijk hebben gemaakt. Haar jarenlange ervaring in de trouwbranche zorgde ervoor dat we alle belangrijke details niet over het hoofd zagen.

De dag was als een sprookje, tot in detail klopte alles. Astrid heeft ervoor gezorgd, dat wat onze mooiste dag moest worden, echt onvergetelijk is geworden! Zowel voor onszelf als voor onze gasten.

Achter de schermen heeft ze ervoor gezorgd dat alles vlekkeloos is verlopen. De professionaliteit en passie van Astrid, en haar zachtaardige karakter en spontaniteit, maken het inspirerend en fijn om met haar de bruiloft te organiseren.

Lieve Astrid, bedankt je was een topper!
Linda en Lennard

Locatie : Kasteel Hooge Vuursche

Fotograaf : Reflexx Reportages

Weddingclip : A Beautiful Day

Foto's

Video

Terug