Bas en Lilly

Lieve Astrid, 

Medio 2013 hebben we jou gevraagd om ons huwelijk te organiseren. Uiteindelijk vonden we bij toeval een prachtige trouwlocatie en wilden we op 22 april 2016 trouwen. Eind 2015 belden we jou om nu echt (en ook nog snel) ons huwelijk te gaan organiseren.

We kwamen binnen een paar weken bij elkaar en het voelde weer en dus nog steeds erg goed. De GBF (Ronaldo) van Lilly was er ook (steeds) bij en al snel wisten we allemaal wat ons te doen stond en iedereen wist dat het nu echt ging gebeuren; Bas en Lilly gingen trouwen.

Jij had veel contact met mij (Bas) en we voelden elkaar heel erg goed aan; het was alsof we al vaker feestjes georganiseerd hadden. De één gaf het voorzetje en de ander maakte het af en Lilly werd uiteraard ook bij alles betrokken. Het voelde steeds warm en goed. We wisten dat alles goed zat en kwam.

Inmiddels kende je ons zo vlak voor het huwelijk al erg goed en wist je eigenlijk dat wij (privé) geen perfectionisten zijn en dat wij  à la  Braziliaans zijn en met de dag leven. Alles komt goed, was een zin die wij veel gebruikten. Toen we het laatste draaiboek met zijn allen (waaronder ook met Jorien van de Klepperman) doorspraken, begon alles te kriebelen bij ons, want zo her en der moest er toch nog wel wat gebeuren. Wij kregen voor het eerst een beetje stress en dachten: 'als dat maar goed komt', maar al snel volgde ons lijfsmotto weer: 'alles komt goed!'.  

Onze huwelijksdag verliep perfect. Jij nam als een echte ceremoniemeester(-es) ons al het werk uit handen. Wij merkten nauwelijks dat je er was en alles liep op rolletjes. Wij zijn jou en ook jouw aanhang (Jorien, Mark, Jolanda, Royal Rushes, Vincent, Kees, Marjolein, Floor, Christiaan, Ruud en Mirjam) voor en tijdens onze huwelijksdag heel veel dank verschuldigd. De huwelijksdag is voor ons een echt sprookje geworden. Het was erg mooi en 'Bas en Lilly' en kids leven nog lang en gelukkig!

Heel veel liefs en dank Bas en Lilly XX

Locatie: Bilderberg Hotel de Klepperman

Fotograaf: MooiBelicht Trouwreportages

Weddingclip: Royal Rushes

Foto's

Video

Terug