Leon en Marieke

Lieve Astrid,

Nadat we jou hadden leren kennen, zijn we samen gedurende 9 maanden bezig geweest om ons huwelijk op 28 mei 2014 voor te bereiden. Wij hadden in het begin vaak nog verschillende ideeën maar jij hebt ons goed geholpen hier keuzes in te maken. Je hebt ons ook geholpen met het vinden van een mooie locatie en daarna ontstond als vanzelf een goede balans tussen punten die wij zelf graag wilden blijven regelen en punten die jij voor je rekening nam.

Je hebt ons altijd ontzettend goed geholpen met je tips, slimme ideeën, alternatieve oplossingen, het wegnemen van zorgen en een luisterend oor. Uiteindelijk was alles tot in de puntjes voorbereid en door jou vastgelegd in het draaiboek.

Door een totale overmacht situatie kon jij uiteindelijk op de grote dag zelf niet aanwezig zijn terwijl jij die dag ook onze ceremoniemeester was. Natuurlijk schrokken wij hiervan en hadden een heel dubbel gevoel; enerzijds keken wij zo uit naar onze dag en anderzijds voelden we mee met jouw situatie.

Direct werd door jou voor een oplossing gezorgd; jouw collega Liz van de Lande kon op de dag zelf inspringen als vervanger en heeft met jouw draaiboek de trouwdag alsnog in goede banen geleid.

Een goede voorbereiding is het halve werk…dat ging hier zeker op! Wij hebben dit als zeer professioneel ervaren; jij hebt de ervaring en contacten dat zelfs zo’n situatie niet onopgelost blijft.

Astrid, wij kijken terug op een fijne samenwerking en een geweldige dag.
Bedankt voor alles!

Groeten, Marieke & Leon

Locatie : Kasteel de Wittenburg

Fotograaf : Sanne van de Berg Fotografie

Foto's

Terug