Leon en Ingrid

Wij geloven in sprookjes…..

Bijna 2 jaar geleden hebben wij besloten om te gaan trouwen. Dat wilden we helemaal anders doen dan de eerste keer. We wilden het helemaal onze dag laten worden, we wisten alleen nog niet hoe, wat, waar en wanneer. We realiseerden ons wel dat dat nog al wat voeten in de aarde zou hebben qua organisatie en tijd. Daar zagen we tegenop, omdat we allebei een drukke baan en een eigen zaak hebben. Dus hoe moesten we dat gaan aanpakken?

Op een avond ontmoette ik Astrid en dat klikte direct. En we hadden het nog niet eens gehad over een trouwerij. Dat gebeurde wel al snel en toen was dat voor ons de uitkomst. Astrid als onze weddingplanner.

We voelden ons direct op ons gemak en helemaal ‘veilig’ bij Astrid. Ze gaf goede adviezen, wist alles, had mooie en praktische ideeën en hield ons met beide benen op de grond (in het vuur van het vooruitzicht van een mooie bruiloft vergeet je de realiteit wel eens).

We hebben altijd het volste vertrouwen gehad dat onze bruiloft helemaal zo zou worden als wij voor ogen hadden met Astrid aan onze zijde.

Zelfs toen de grote dag naderde bleef alles perfect georganiseerd lopen en liep alles ook op schema. Vooral geen stress voor ons. Dat was heerlijk. Zo konden wij met volle teugen genieten van de voorpret en op een leuke manier bezig zijn met onze bruiloft.

Al onze gasten konden gedurende de hele tijd voor de bruiloft altijd bij Astrid terecht voor vragen en plannen. Onze gasten waren ook unaniem onder de indruk van Astrid en haar manier van aanpak, vriendelijkheid en professionaliteit.

Op de dag zelf hebben wij nergens aan hoeven denken. Astrid was altijd, op ieder moment, op het juiste moment daar waar het nodig was. Wij hoefden dus zelf echt nergens anders mee bezig te zijn dan met het beleven van alles wat zich op onze bruiloft afspeelde en we hebben ons helemaal ‘laten gaan en leiden’ deze dag door de gebeurtenissen. Dit was zo heerlijk relaxed en ontspannend dat we daardoor met volle teugen van alles en iedereen konden genieten.

Echt alles waar we met Astrid al die tijd aan gewerkt hadden kwam in 1x samen; het was het toppunt van geluk en een supergeweldige bruiloft. Eigenlijk zijn er geen woorden voor; het was als een sprookje.

Lieve Astrid, wat ben jij ons dierbaar geworden en wat hebben wij ook van jou genoten. Je bent een topper! Pas goed op jezelf en tot ziens.

Ingrid en Leon

Locatie:
Hotel Galamadammen

Boot:
Frisius van Adel

Fotograaf:
David Currie Photography

Foto's

Terug