Kirsten en Arjen

Wow, wat was dit een mooie dag zeg! De zon scheen hoog in de lucht, de temperatuur steeg al vrij snel richting de 20 graden om vervolgens die dag de 25 graden aan te tikken. Heel mooi weer, voor een hele mooie dag.

22 december 2013 werd Kirsten van der Riet tijdens een weekendje kerstshoppen in Düsseldorf ten huwelijk gevraagd door haar vriend Arjen Loef. Allemaal heel leuk en aardig, maar ja dan wordt de dag ook al in gang gezet. Diezelfde week belde wij Astrid Blaauw van Astrid Blaauw Weddings & Events. Zij kwam een aantal dagen later op visite om het één en ander te bespreken voor een eventuele samenwerking.

Wij waren direct enthousiast en besloten Astrid te vragen voor het organiseren van ons huwelijk. Astrid kwam met allerlei ideeën voor de datum, locatie, vervoer, kleding, ringen, bloemen, kaart, decoratie, muziek etc. Wat was dit handig en super fijn. Zo konden wijzelf aan de slag om het één en ander uit te zoeken.

Wij hielden een kort lijntje met elkaar via internet, telefoon of door bij elkaar op bezoek te komen. Ook hield Astrid een handige checklist en tijdsplanning bij, zodat wij aan alles en iedereen dachten in de korte tijd die wij hadden.

Uiteindelijk werden de trouwkaarten verstuurd en hield Astrid de gastenlijst bij, zodat zij precies wist wie er wel en nog niet gereageerd hadden. Ook kon zij zo alle behoeften en wensen van de gasten in kaart brengen.

Na alle voorbereidingen te hebben getroffen brak de dag zelf aan. Astrid is de gehele dag bij de bruiloft aanwezig geweest. Zij heeft ervoor gezorgd dat deze dag tot een sprookjeshuwelijk heeft geleid. Zij heeft alles geregeld zonder dat iemand dit door had. Van de decoratie tot het vervoer, de ceremonie tot de taart en toost, de receptie tot het diner en zelf de start van de feestavond heeft zij geregeld. Alles liep fantastisch.

Astrid, doordat je zo secuur, precies en daadkrachtig te werk gaat ben je een geweldige weddingplanner! Je schat de wensen en behoeften van je bruidsparen in en hier ga jij mee aan de slag. De organisatie van de dag zelf was ook top!

Al onze vrienden en familie vonden het een sprookjeshuwelijk met stralend weer, een super mooie locatie, een goede organisatie en een zeer luxe uitstraling met heerlijk eten en drinken.

Wij willen jou hiervoor bedanken!
Het was een zeer geslaagde dag waar wij met veel plezier en een mooie brede lach naar terugkijken.

Dikke kus en knuffel.
Kirsten en Arjen.

Locatie : Landgoed Duin & Kruidberg

Fotograaf : Van Hees Fotografie

Weddingclip : Beeldkracht

Foto's

Video

Terug