Kawe en Krista

Na een kennismaking op een bruidsbeurs bleken wij de gelukkig winnaars te zijn van een consult van weddingplanner Astrid Blaauw. In eerste instantie stonden we nogal sceptisch tegenover het inhuren van een weddingplanner. Dat beetje organiseren moeten we zelf ook wel kunnen… Maar we waren inmiddels 6 maanden voor de bruiloft en hadden zelf niet heel veel meer verzonnen dan de locatie waar we de bruiloft wilde vieren. Op de avond van het consult vertelde Astrid ons wat ze voor ons zou kunnen doen en kwam ze direct met een paar leuke ideeën die goed bij ons aansloten. Ook belde ze direct met een leverancier om alvast een optie te plaatsen voor ons. Astrid bleek precies te zijn wat we nodig hadden. 

Na die avond is het snel gegaan. Astrid kwam met leuke ideeën en leveranciers en wij zaten zelf 1 keer in de week even samen om onze keuzes via email door te geven. De communicatie was helder en makkelijk en het heeft ons heel veel tijd bespaard!

De dag zelf was heerlijk! Alles was tot in de puntjes geregeld en er was voor iedereen een duidelijk aanspreekpunt. Wij en onze familie en vrienden hebben deze dag, zoals wij graag wilde, helemaal relaxed kunnen beleven. 

Wat ons betreft is de dienstverlening van Astrid Blaauw een succesrecept voor iedereen die een goed georganiseerde bruiloft wenst!

Kawe en Krista

Locatie : Finley Het Witte Huis en De Vechtwinde 

Fotograaf : Reflexx Reportages

Foto's

Terug