Irma en Menno

Wow!  Wat een feestdag was het voor ons op 17 oktober. Dankzij de hulp van Astrid bij de voorbereidingen en haar inzet tijdens de dag als ceremoniemeester hebben wij precies de trouwdag gehad die we wensten: ontspannen en ongedwongen.

In de voorbereidingen heeft Astrid goed naar ons geluisterd. Ze heeft ons geholpen met het uitzoeken van de leveranciers, cateraars, feestlocatie. Astrid stelde ons fotograaf Pieter van Lierop en trouwambtenaar Marijke Plas voor en dat klikte meteen. ’s Morgens in Haarlem lekker relaxt en veel plezier gemaakt bij de visagie en het aankleden. Ondertussen kwam onze fotograaf al binnengeslopen om foto’s te maken. Na de fotomomenten met onze familie en getuigen op naar Huys Dever in Lisse. Daar had Astrid alle gasten al ontvangen en geïnstrueerd.

Marijke’s trouwceremonie was precies goed: warm, persoonlijk en vrolijk. We wilden een “echt” taartmoment en met de heerlijke en mooie taart en cupcakes van Cakeworks is dat prima gelukt. De medewerkers van Homemade Catering op Maat zorgden ervoor dat iedereen van een drankje was voorzien. Na de ceremonie gingen onze gasten samen met Astrid naar Papa’s Beach House. Wij bleven achter om samen met Pieter nog wat foto’s te maken, even lachen en bijkomen van de leuke ceremonie.

In Papa’s Beach House werd toen we aankwamen al uitgebreid geborreld. Het weer was goed, de gasten konden buiten zitten en de kinderen konden heerlijk rondrennen. Ook tijdens de BBQ was de sfeer ontspannen. Astrid zorgde ervoor dat alles op tijd liep en hield alle praktische zaken bij. Wij hoefden alleen maar te genieten.

Ook de timing op het feest liep gesmeerd. De DJ’s van Broken White zorgden voor de juiste muzikale ondersteuning. En met de hapjes en de drankjes van Papa’s Beach House was het feest helemaal compleet. Bijkomen deden we in de bruidssuite van het Marriott Hotel een prima afsluiting van een superdag.

Astrid heeft met haar raad en advies, rust, strakke planning en duidelijke afspraken bijgedragen aan een onvergetelijke dag voor ons én onze gasten.

Irma en Menno

Foto's

Terug