Henk-Jan en Stefanie

In de zomer van 2011 vroeg Henk-Jan mij ten huwelijk. Dit was het begin van een geweldige tijd vol met speciale voorbereidingen. Ik hou van organiseren en ben een enorme perfectionist; ik wilde dat alles tot in de puntjes zou kloppen op onze huwelijksdag! De maanden gingen voorbij en we hadden alle vertrouwen in de leveranciers die wij met veel zorg hadden uitgekozen. De grote dag zelf kwam ook steeds dichterbij en het draaiboek werd alleen maar dikker en dikker... 

Op dit moment zijn wij ons gaan oriënteren op een professionele ceremoniemeester. Er moest zoveel gemanaged worden op onze dag dat wij dit niet in de handen van familie of vrienden wilden leggen; wij wilden dat juist zij onbezorgd van alles konden genieten. Bovendien is het begeleiden van een huwelijk met honderden gasten op drie verschillende locaties niet zomaar iets! 

Een korte zoektocht op het internet leidde ons naar Astrid met wie wij niet veel later een kennismakingsgesprek hadden. De klik was er eigenlijk meteen! Astrid is een heel warm persoon, erg professioneel en straalt een enorm enthousiasme uit voor haar werk. Toch wilden wij niet over één nacht ijs gaan in de keuze voor onze ceremoniemeester en hebben wij nog meerdere andere professionals gesproken. Ondanks dat deze dames ook prachtige referenties konden overleggen, waren wij absoluut het meest overtuigd van Astrid en hebben uiteindelijk met een ongelooflijk goed gevoel besloten om voor haar te kiezen!

Dat goede gevoel is eigenlijk nooit meer weggegaan. Met een gerust hart hebben wij ons overvolle draaiboek in de handen van Astrid gelegd en heeft zij ervoor gezorgd dat onze dag precies zo is verlopen zoals wij graag wilden. Van het regelen van de muziek in het raadhuis tot de seating in de kerk; van het begeleiden van het ringenmeisje tot het inplannen van alles speeches en sketches tijdens het diner; eigenlijk alles van A tot Z!

Astrid was een hartelijke gastvrouw voor onze familie en vrienden en wij hebben veel complimenten over haar mogen ontvangen. Samen met haar assistente Liz heeft Astrid er voor gezorgd dat onze dag écht perfect kon zijn. Ontzettend bedankt, Astrid!

Bruidsparen, wij raden jullie van harte aan om te kiezen voor deze gepassioneerde professional! 

Locatie :
Raadhuis de Paauw
Bonifatiuskerk
Landgoed Te Werve

Fotograaf :
Gerhard Nel Fotografie

Foto's

Terug