Hans en Monique

Onze trouwdag was een heerlijke liefdevolle dag die we nog heel lang bij ons zullen dragen. Alles verliep soepel en ongedwongen.

Toen we besloten te trouwen, wilden we zelf zo veel mogelijk genieten van de voorbereidingen en leek het ons heel luxe om de regeldingen aan een professional over te laten. Planning, presentielijsten, doublechecks…We wilden dat zeker niet bij onze vrienden en familieleden neerleggen. Op zoek dus naar een weddingplanner.

Astrid Blaauw vonden we via haar website. Ze kwam al snel kennismaken en het was meteen duidelijk. Astrid is super. In wat ze doet  en hoe ze dat doet. Ze kijkt goed naar de mensen met wie ze te maken heeft en werkt gestructureerd en toch flexibel. De partners uit haar grote netwerk zijn net zo professioneel en als je zelf met een idee komt (of met een ontwerper van een high tech trouwjurk)  is daar alle ruimte voor.

We communiceerden lekker snel via de mail en van gasten kregen we al bij de voorbereidingen te horen hoe vriendelijk, correct en helder Astrid met hen communiceerde. Op de trouwdag zelf was ze heel goed voorbereid zodat alles bijzonder prettig verliep. Wij konden genieten van onze gasten en de dag, Astrid zorgde dat we nergens over na hoefden te denken.

Astrid is als weddingplanner als een vis in het water en je ziet dat zij ook geniet: van de mensen, het feest, de bijzondere dag…  Als je een zorgeloze trouwdag wilt, is Astrid net zo belangrijk als je jurk of pak.

Locaties:
Hortus Botanicus Amsterdam
Frenzi Restaurant
Andaz Hotel

Fotograaf :
Jacqueline Dersjant van PHTGRPHR

Ontwerp bruidsjapon:
Atelier LeonLeon

Foto's

Terug