Frank en Carolien

Vanaf de eerste minuut dat mijn man en ik haar ontmoetten, was duidelijk dat Astrid Blaauw onze ceremoniemeester zou worden.

Astrid heeft de woorden professionaliteit, klantgerichtheid, punctualiteit en mensenkennis uitgevonden. Ze kan zich volledig inleven in de wensen van haar klanten, waardoor haar adviezen naadloos aansluiten op je wensen. Ik weet nog goed dat ze nota bene het merk van mijn trouwjurk in een keer wist te raden, toen we elkaar nog geen half uur kenden!

Astrid hield tijdens de voorbereidingen op ons huwelijk het tijdspad in de gaten, onderhield het contact met de leveranciers en maakte een zeer gedetailleerd draaiboek. Daarnaast schreef ze de brieven aan de gasten en was ze contactpersoon.

Door haar jarenlange ervaring brengt ze je in contact met de beste mensen in de trouwbranche. En deze mensen willen andersom heel graag met een topper als Astrid samenwerken. De voorbereidingen op je huwelijk zijn op deze manier echt - alleen - maar - leuk. Wij hebben geen enkel moment stress ervaren, omdat we wisten dat de regie op onze trouwdag in handen van Astrid was.

Waarom zou je familie of vrienden een ontspannen feestdag ontnemen, als een zeer ervaren professional jouw droomhuwelijk kan realiseren?

Naast het feit dat Astrid over alle eigenschappen beschikt die haar tot een vakvrouw maken, is ze een ontzettend lief en fijn mens om ervaringen mee te delen. Iemand die je heel graag bij je huwelijk wilt hebben!

Locatie : Landgoed Duin & Kruidberg

Fotograaf : Mijn Zus Fotografie

Weddingclip : A Beautiful Day

Foto's

Video

Terug