Felix en Rachella

Op het cruiseschip Oasis of de Seas, tussen de Bahamas en de Virgin Islands en onder de sterren, vroeg Felix mij ten huwelijk. Erg romantisch was dat. Toen we terugkwamen in Nederland begonnen we met de voorbereidingen. Via de beroepsorganisatie BWPN hebben we jou gevonden. We zochten een Master Weddingplanner waar we een goed gevoel bij hadden en die net als ons weet wat perfectie is. Het daaropvolgende kennismakingsgesprek bevestigde wat wij zochten. Het heeft geresulteerd in een prachtig huwelijk op Kasteel de Wittenburg in Wassenaar. We hebben erg genoten en zijn zeer tevreden. Ook hebben we ontzettend veel complimenten mogen ontvangen van onze gasten.

Tijdens de voorbereiding heb je ons veel werk uit handen genomen en de samenwerking verliep erg goed. Je tips en suggesties waren heel handig. We hebben ook goed met je van gedachten kunnen wisselen over de invulling van de dag.

Voor onze dochtertje Lisa Sofia heb je een onzettende lieve nanny van My Greatest Party geregeld. Ook de fotografen van Admiron Photography en José Story van Stijlvol Groen, waarmee jij samenwerkt, hebben fantastisch werk geleverd. Werkelijk vakmanschap! En niet te vergeten Kasteel de Wittenburg zelf. We zijn heel blij dat we het samen met jou zo georganiseerd hebben.

Onze huwelijksdag begon uiterst relaxed. Je ontving ons met heerlijke luxe broodjes op het kasteel (nog ver voor alle gasten er waren). Je had ondertussen onze gasten uit Dubai en Australië al ontvangen. En je zorgde ervoor dat we onze dag heerlijk konden starten. Bij alle onderdelen zijn we perfect door je bijgestaan; het aankleden, de trap scène, de verzorging van de bloemen, de verrassing voor mijn moeder, de voorbereidingen bij de ceremonie toen we de foto’s aan het maken waren, de verzorging van de seating bij de ceremonie, de harpist, de verrassing van het pianostuk tijdens de ceremonie, de verzorging van de receptie en de ontvangst van de receptiegasten, de begeleiding van de gasten en de ontvangst van de avondgasten voor het diner en het feest met La Fiesta. En de gehele planning uiteraard. Er is nog zoveel om op te noemen! Je had in het draaiboek goede rustmomenten ingebouwd, waarbij we even samen waren en konden genieten met z’n tweetjes.

Ook begeleidde je de gasten erg goed  op de momenten dat wij er niet bij waren en wist iedereen wat er verwacht werd. En alles is helemaal naar onze wens verlopen. We hebben ons geen enkel moment zorgen hoeven maken om wat dan ook. Ook niet te vergeten de verrassing van het duet tijdens het feest. Dit was erg snel en heel mooi geregeld. Het verliep op rolletjes.

Je bent zeker een aanrader voor iedereen die nog gaat trouwen en zoekt naar exclusiviteit. Het was erg fijn om jou ook te hebben als ceremoniemeester. Je pakt zaken heel professioneel aan en bovendien vonden we het heel fijn om iemand buiten onze familie-en vriendenkring te hebben, zodat iedereen die op onze bruiloft was niets anders hoefde te doen dan genieten en in de watten te worden gelegd. En dat is zeker gelukt!

Veel succes met alle andere huwelijken die je mag organiseren.

Locatie:
Kasteel de Wittenburg

Fotograaf:
Admiron Photography

Foto's

Terug